Χριστουγεννιάτικο δέντρο προσφοράς!

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας γνωρίζοντας πολύ καλά την αξία της προσφοράς, για άλλη μια φορά βρέθηκαν στο πλευρό των Γιατρών του Κόσμου στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας , προκειμένου να συμβάλουν στη δημιουργία ενός πρωτότυπου χριστουγεννιάτικου δέντρου από κουτιά γάλα.

Γεμίζοντας με τις φωνές και τις μελωδίες τους τον πεζόδρομο ,ζέσταναν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια την κρύα ατμόσφαιρα προσελκύοντας δεκάδες ανθρώπους να τους ακούσουν και συνάμα να βοηθήσουν, ο καθένας με τις δυνατότητές του, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου, που είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα κουτιά γάλα για να δοθούν σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το άνοιγμα των Εκπαιδευτηρίων μας στην κοινωνία με στοχευμένες κοινωνικές δράσεις έτυχε για άλλη μια φορά ευρείας αποδοχής χάρη στη συμμετοχή μαθητών, γονέων και προσωπικού. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Θερμά Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, που απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η συμμετοχή και η έμπρακτη προσφορά στον συνάνθρωπο μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας αλληλεγγύης!!