Ταξίδι στην αριστεία για τους Αποφοίτους της γ΄ Λυκείου 2017.

Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα αποχαιρέτησαν τους αποφοίτους της γ΄ Λυκείου του σχολικού έτους 2016- 2017.

Στην κατάμεστη Αίθουσα Θεάτρου και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ οι απόφοιτοί μας είχαν την ευκαιρία να τερματίσουν μουσικοχορευτικά τα σχολικά τους χρόνια.

Η βραδιά εξελίχθηκε μέσα σε μια καθ’ όλα πανηγυρική ατμόσφαιρα με τα χαμόγελα των αποφοίτων μας να φωτίζουν και να αντανακλούν χαρά και συγκίνηση συνάμα, στα πρόσωπα των γονέων, κηδεμόνων, καθηγητών και φίλων που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλη την τελετή.

Ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων, κύριος Αθανάσιος Φρυγανιώτης, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αποφοίτους και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να εμπλουτίζουν την ενήλικη πλέον ζωής τους με γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες διαφυλάσσοντας στο ακέραιο το ήθος και την καλλιέργεια που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους. Ταυτόχρονα, η  κυρία Χαρά Φρυγανιώτη και ο κύριος Πέτρος Φρυγανιώτης χάρισαν αναμνηστικά  στους αποφοίτους, τα οποία επιλέχθηκαν από το σχολείο με ιδιαίτερη φροντίδα με σκοπό να τους ενώνουν και να τους θυμίζουν πάντοτε αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Οι απόφοιτοί μας, θυμήθηκαν μέσα από το κινηματογραφικό πανί, όλα όσα έζησαν στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων, μέσα από την ταινία που ετοίμασε το σχολείο για εκείνους,  με τίτλο « Το δικό μας ταξίδι», προσπαθώντας να παρουσιάσει τη ζωή τους σαν όνειρο και από όνειρο πραγματικότητα…

Πιστεύουμε πως το σχολείο βοήθησε να πλουτίσουν οι αποσκευές αυτού του ταξιδιού ώστε να γίνουν πραγματικά πολύτιμες για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και ελπίζουμε ότι πάντα θα θυμούνται ότι το σχολείο τοποθέτησε τις βάσεις των γνώσεων, των αρχών και των αξιών και ότι οι ίδιοι πλέον οφείλουν να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Καλό σας ταξίδι.