«Κτήμα Χαϊδευτού: Χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας»

Οι μαθητές των μικρών τάξεων του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων μας Α΄ , Β΄ και Γ΄ τάξη, πραγματοποίησαν την περιβαλλοντική τους εξόρμηση στη φύση, στο πλαίσιο της 23ης Πράσινης Εβδομάδας. Επισκέφτηκαν τις άψογα οργανωμένες εγκαταστάσεις του Τα παιδιά ξεκίνησαν γεμάτα κέφι και θετική διάθεση από το Δημοτικό Σχολείο και μετά από μια απολαυστική διαδρομή , φτάσανε στον πεντακάθαρο και ασφαλή χώρος του κτήματος, όπου η οικογένεια Χαϊδευτού έχει την προσωπική φροντίδα και ευθύνη.

Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με τη φύση έχοντας ταυτόχρονα στη διάθεσή τους γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου αλλά και παιδότοπους που αποτέλεσαν τον πόλο έλξη όλων των παιδιών. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις ικανοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη των παιδιών για παιχνίδι και άθληση.

Ο πολυχώρος αυτός πλημμύρισε από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών μας και γέμισαν τα ματάκια τους με όμορφες εικόνες. Το μεσημεράκι αποχαιρέτησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί τον οργανωμένο πολυχώρο αναψυχής και αθλητικών δραστηριοτήτων του κτήματος Χαϊδευτού, δίνοντας την υπόσχεση τους ότι θα τον ξαναεπισκεφτούν σύντομα.