Όλοι μαζί ψηφίζουμε το έργο της μαθήτριάς μας !!!

Το έργο της μαθήτριάς μας ήδη διακρίθηκε και βραβεύτηκε στα πέντε πρώτα της Ελλάδας και αυτή τη στιγμή εκτίθεται στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα

Η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας διοργανώνει διαδικτυακή ψηφοφορία ανάμεσα στα επικρατέστερα έργα του διαγωνισμού ζωγραφικής «60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΠΗ». Το έργο της μαθήτριάς μας ήδη διακρίθηκε και βραβεύτηκε στα πέντε πρώτα της Ελλάδας και αυτή τη στιγμή εκτίθεται στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Οι φίλοι της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας και θαυμαστές των αριστουργημάτων που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το αγαπημένο τους και με τη ψήφο τους να το αναδείξουν διεθνώς.

Το έργο που θα διακριθεί με τις περισσότερες ψήφους από το κοινό μαζί με το έργο που θα επιλέξει η Επιτροπή Καλλιτεχνικής Αξιολόγησης της ΠΠΕ ως το καταλληλότερο θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής “JOY OF EUROPE” που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του EFFE-Brussels τον Οκτώβριο 2017 στο Βελιγράδι.

Με την ψήφο μας μπορούμε να ταξιδέψουμε το έργο της Αναστασίας στο εξωτερικό!!!! ας ξεκινήσουμε λοιπόν την ψηφοφορία ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα¨..

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΓΟΥ:

ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΕΓΚΥΡΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

https://www.facebook.com/paidiki.pinakothiki.elladas

Κατόπιν ψηφίστε, κάνοντας Like, το έργο της Αναστασίας Μπλιάμπτη ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/paidiki.pinakothiki.elladas/photos/a.802434009915441.1073741846.269815253177322/802434829915359/?type=3&theater