¨Οι Καλές Τέχνες¨ μέσα από τα μάτια των παιδιών.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου του Σχολείου μας για το σχολικό έτος 2016-2017. 

Την Τετάρτη 24 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη, καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου του Σχολείο μας. ¨Οι Καλές Τέχνες¨ μέσα από τα μάτια των παιδιών, αποτέλεσαν το κυρίως θέμα της εκδήλωσης.

Η Μουσική, ο Χορός, το Θέατρο, η Ζωγραφική, η Ποίηση, η Γλυπτική και ο Κινηματογράφος αποτελούν τις Τέχνες καθεμιά από τις οποίες συμβάλει καθοριστικά στην ψυχοσυναισθηματική, σωματική, νοητική αλλά και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.

Στο πλαίσιο της μαθησιακής διαδικασίας χρησιμοποιούνται από τη Νηπιαγωγό με τρόπο ώστε να αποτελέσουν παιδαγωγικά εργαλεία άλλοτε βιωματικής μάθησης και καλλιέργειας δεξιοτήτων και άλλοτε ψυχαγωγίας και εμπειρίας πολιτιστικής.

Ένα μικρό αλλά ταυτόχρονα και αντιπροσωπευτικό δείγμα των πλούσιων δράσεων της φετινής σχολικής  χρονιάς, επέλεξαν να παρουσιάσουν οι μικροί μας πρωταγωνιστές.

Το δημιουργικό μα και χαρούμενο ταξίδι της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε με μια πραγματικά εντυπωσιακή παράσταση που κέρδισε και συγκίνησε όλους τους θεατές.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μας έκαναν περήφανες!!!

Ευχόμαστε ολόψυχα η ζωή τους να είναι γεμάτη από λαμπερές στιγμές σαν τη χθεσινή.