Λίγο πριν το …τέλος!

Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου με απόλυτη επιτυχία και ενθουσιασμό μας θύμισαν πως είναι να είναι κανείς παιδίποιες είναι οι αξίες της παιδικότητάς και πως δεν πρέπει ποτέ να τις λησμονούμε, μέσω της Θεατρικής Παράστασης «Φρουτοπία» του Ε. Τριβιζά, σε διασκευή της Μουσικού του Σχολείου μας, Β. Χατζηαλεξίου.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση των Συλλογικών Δράσεων του Σχολικού έτους 2016-2017 και των επιτυχιών που σημείωσαν οι μαθητές μας. Πρόκειται για ποικιλία  δράσεων και επιτυχιών που συντελέστηκαν ύστερα από επίπονες, επίμονες και συντονισμένες ενέργειες.

Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν: η Χριστοδούλου Αν. για την Ένατη θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό eChemTest® 2017, η Αβραμίδου Αν. για την κατάκτηση της Πρώτης Θέσης στη Βιολογία στο Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών, ο Όμιλος Χημείας F.C.I. (Fryganiotis Chemical Investigations), που αποτελείται από τις μαθήτριες Αρμούτη Μ., Δρόσου Χ., και Ψαρρά Μ., για την κατάκτηση της Δεύτερης Πανελλήνιας Θέσης στο Διαγωνισμό «Chemistry Rediscovered» και την πρόκρισή του στον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, ο Γκιουλέκας Γ. για το 1o ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου "Αριστοτέλης" 2016, για τον ίδιο διαγωνισμό οι Φαντέλ Ζ., Τζιβανόπουλος Ε. και Καλαμαρά Μ. για το 3o ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ και οι Ζηβόντσης  Δ., Παππάς Χ. και Μαυρομάτη Μ. για την ΕΥΦΗΜΟ ΜΝΕΙΑ που απέσπασαν, ο Όμιλος Χημείας Γ΄ Γυμνασίου για την 4η Πανελλήνια Θέση στο Διαγωνισμό Πειραμάτων Science on Stage και για την πρόκρισή του στον Πανευρωπαϊκό αντίστοιχο Διαγωνισμό και ο Όμιλος Ρητορικής Τέχνης, που αποτελείται από τις: Αρμούτη Μ., Κωταΐδου Σ, Τσιμπάνη Γ. , Παπαδοπούλου Ο, Φαντέλ Ζ., Χαλαμπάκη Μ., για την πρώτη θέση στη βαθμολογία που κατέκτησε στους 2ους Περιφερειακούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας Κεντρικής Μακεδονίας,

Ευχόμαστε στους μαθητές δύναμη στον επίπονο αγώνα τους και καλά αποτελέσματα  στις εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.

Όλα αυτά, μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και γινόμαστε πιο δυνατοί καθώς βλέπουμε τα παιδιά μας να εξελίσσονται συνεχώς και να ανταποκρίνονται με επιτυχία παρ’ όλες  τις δυσκολίες της σύγχρονης κοινωνίας.

Καλή Συνέχεια στην Προσπάθεια όλων!!!!!