Επιτυχόντες στην πιστοποίηση Microsoft Office Specialist!

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας Γκιουλέκα Γ., Ζηβόντση Δ., Κυριακουλάκο Π., Μαυρομάτη Μ., Μπουζή Χ., Παπακωνσταντίνου Κ., Τζιώκα Α. και Φαντέλ Ζ. που με ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες απέκτησαν την πιστοποίηση Microsoft Office Spesialist στην ενότητα Word 2013. Η πιστοποίηση Microsoft® Office Specialist είναι η κορυφαία απόδειξη γνώσεων των εφαρμογών Microsoft® Office με παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση από το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι μαθητές Γκιουλέκας Γ., Κυριακουλάκος Π., Μαυρομάτη Μ., Παπακωνσταντίνου Κ. και Τζιώκα Α. προκρίθηκαν και στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πιστοποίησης Microsoft Office Specialist που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas στην Αθήνα, το Σάββατο 6 Μαΐου 2017.Η πιστοποίηση Microsoft® Office Specialist είναι η κορυφαία απόδειξη γνώσεων των εφαρμογών Microsoft® Office με παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση από το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι μαθητές μας ανήκουν μέσα στους 100 καλύτερους συμμετέχοντες που διακρίθηκαν στους Εθνικούς Προκριματικούς Αγώνες και προκρίθηκαν στον Πανελλήνιο Τελικό!! Συγχαρητήρια στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, Γκιουλέκα Γ., Κυριακουλάκο Π., Μαυρομάτη Μ., Παπακωνσταντίνου Κ. και Τζιώκα Α. που διαγωνίστηκαν και με νέους έως 23 ετών!