Σταθερά στην κορυφή οι δεινοί Ρήτορες…!

Την υψηλότερη βαθμολογία σημείωσε ο Όμιλος Ρητορικής Τέχνης των Εκπαιδευτηρίων μας, στους 2ους Περιφερειακούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας Κεντρικής Μακεδονίας, στο 1ο ΓΕ.Λ. Αγ. Αθανασίου, σημειώνοντας για άλλη μια φορά δυναμική παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης μας και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση αυτή υπήρξε το αποκορύφωμα πολύμηνης προσπάθειας και αγαστής συνεργασίας μεταξύ των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη και του τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και του 1ου ΓΕ.Λ. Αγ. Αθανασίου.

Ο Όμιλος Ρητορικής Τέχνης των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη αντιπροσώπευσε επάξια το Σχολείο μας, καθώς απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από το σύνολο των κριτών οι οποίοι εκθείασαν όχι μόνο την ποιότητα των επιχειρημάτων τους αλλά και το ύφος και τη Ρητορική δεινότητα των μελών της και κατάφεραν με τον τρόπο αυτό να αποσπάσουν την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των 14 ομάδων που έλαβαν μέρος στους αγώνες

Αξίζουν θερμά Συγχαρητήρια στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη Αρμούτη Μ., Κωταΐδου Σ, Τσιμπάνη Γ. , Παπαδοπούλου Ο, Φαντέλ Ζ., Χαλαμπάκη Μ. που συνεχίζουν τη μακρά παράδοση των επιτυχιών στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας.

Παιδιά μας κάνατε για άλλη μια φορά περήφανους!!!!!