Οι δεινοί Ρήτορες συνεχίζουν δυναμικά …!

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του  ο Όμιλος Ρητορικής Τέχνης των Εκπαιδευτηρίων μας, συμμετείχε στους φιλικούς Αγώνες Επιχειρηματολογίας Αντιλογίας, στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας αδιάλειπτη παρουσία σε όλους τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν τη Σχολική χρονιά 2016-2017.

Ο Όμιλος Ρητορικής Τέχνης των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη αντιπροσώπευσε επάξια το Σχολείο μας, όπως άλλωστε και κάθε φορά, καθώς απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από το σύνολο των κριτών οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα και τους ανέδειξαν νικήτρια ομάδα. Ειδικότερα επισήμαναν την εκφραστική τους δεινότητα, τη σφαιρική αντιμετώπιση του θέματος το οποίο υποστήριξαν με ζέση. Για άλλη μια φορά αξίζει να επισημάνουμε τα οφέλη που αποκομίζουν τα μέλη του Ομίλου Ρητορικής Τέχνης ο οποίος λειτουργεί για δεκαπέντε χρόνια στο Σχολείο μας, όπως η ενημέρωση για κοινωνικοπολιτικά ζητήματα και η ανάπτυξη της εκφραστικής δεινότητας και επιχειρηματολογίας.

Αξίζουν θερμά Συγχαρητήρια στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη: Αρμούτη Μ., Μπλιάμπτη Α., Τζιώκα Α., Φαντέλ Ζ., Αράπογλου Θ. που συνεχίζουν τη μακρά παράδοση των επιτυχιών στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας.

Παιδιά μας κάνατε για άλλη μια φορά περήφανους! Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και ένα πολύ καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τη νέα σχολική χρονιά!!!