Τμήματα του Α.Π.Θ.υποδέχονται τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη.

Το Α.Π.Θ. και το ΠΑ.ΜΑΚ. ανοίγουν τις πύλες τους, στους μαθητές  των Εκπαιδευτηρίων μας.  

Την Πέμπτη 23    Μαρτίου  2017, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Πολυτεχνείο, το Χημικό και τη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. καθώς και τα οικονομικά τμήματα του ΠΑ.ΜΑΚ. Στις Σχολές ενημερώθηκαν από εκπροσώπους των αντίστοιχων Κοσμητειών και Τμημάτων για τα προγράμματα σπουδών, για τις μαθησιακές συνθήκες που επικρατούν και για τις δυνατότητες μετεκπαίδευσης και συνέχισης των σπουδών τους. Ξεναγήθηκαν στους χώρους μάθησης που παρέχει το Πανεπιστήμιο-αίθουσες, αμφιθέατρα, εργαστήρια, βιβλιοθήκες- και «πήραν λίγο χρώμα» φοιτητικής ζωής.

Ευχαριστούμε θερμά τους  Θ. Χολή (πρόεδρο του Τμήματος Χημείας), Π. Γιαννακουδάκη (Καθηγητή του Τμήματος Χημείας), Α. Τσιάφη, (Εκπρόσωπο της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής), Ε. Ροδά (Εκπρόσωπο του γραφείου Δημόσιων Σχέσεων του ΠΑ.ΜΑ.Κ.), Ι. Βασιλειάδου (Εκπρόσωπο της Κοσμητείας της Φιλοσοφικής Σχολής) για την ουσιαστική πληροφόρηση που παρείχαν στους μαθητές μας και για τον τρόπο με τον οποίο μεταλαμπάδευσαν  όλες εκείνες τις πληροφορίες, που αρμόζει να γνωρίζουν οι μαθητές μας για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους.

Εμείς, με την ευαισθησία που μας διακρίνει, θα συνεχίσουμε δυναμικά και για την όσο το δυνατόν πληρέστερη  ενημέρωση των μαθητών μας σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική τους  αποκατάσταση!!!