Τιμητική Συμμετοχή 40ο Παγκύπριο Συμπόσιο Εταιρικών Σχολείων UNESCO Κύπρου.

Με ιδιαίτερη χαρά τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη αποδέχθηκαν την τιμητική πρόσκληση από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, μαζί με άλλα τρία Σχολεία της Ελληνικής επικράτειας, για να συμμετάσχουν στο 40ο Παγκύπριο Συμπόσιο Εταιρικών Σχολείων UNESCO Κύπρου: ¨Πάφος, 2300 χρόνια Ιστορίας και Πολιτισμού¨με υποθέματα: Μύθοι και θρύλοι, Ήθη και Έθιμα-Λαϊκή Παράδοση, Ιστορία της Πάφου., το οποίο θα λάβει χώρα στις 16-17 Μαρτίου στο Λύκειο Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου.

Η δράση αυτή των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη αποτελεί συνέχεια της μακρόχρονης συνεπούς παρουσίας στο Δίκτυο Λυκείων Συνεργαζόμενων Σχολείων της UNESCO. Επιδιώκουν πάντοτε μια δυναμική παρουσία στο χώρο της Εκπαίδευσης γαλουχώντας τους μαθητές τους με τέτοιου είδους δράσεις στις αξίες της ειρήνης, του πολιτισμού και του σεβασμού στην παράδοση. Επίσης πιστεύουν σθεναρά σε ένα Σχολείο ανοικτό στην κοινωνία.

Το Σχολείο μας θα συμμετάσχει με αντιπροσωπεία μαθητών αποτελούμενη από τους Αργυροπούλου Χ ., Θωμαΐδου Ι.,Λύσσα Κ., Μπερζαμάνη Χ., Τσιμπάνη Μ.