4η συνεχόμενη χρονιά στον Εθνικό Τελικό του YoungBusiness Talents.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά οι oμάδες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη προκρίθηκαν στον Εθνικό Τελικό του YoungBusiness Talents.

Μετά από μια προσπάθεια διάρκειας 5 μηνών, οι ομάδες μας 4WARD και DR3AM_T3AM κατέκτησαν την 6η θέση  και τη 10η θέση αντίστοιχα του Νομού Θεσσαλονίκης και προκρίθηκαν στον εθνικό τελικό του Young Business Talents 2016-2017.

Η ομάδα 4WARD αποτελείται από τον μαθητή της β΄ Λυκείου Δαλτζή Θ. και τις μαθήτριες Κουκουρίκου Δ., Τσιμπάνη Μ.– Ε. και Φιλαράκου Κ., ενώ οι DR3AM_T3AM αποτελείται από τους μαθητές  της β΄ Λυκείου Κοτρόπουλο Λ., Μισαηλίδη Γ. και τις μαθήτριες Πινιόλλι Ε. και Ζηκοντάλα Κ. Οι δυνητικοί μας επιχειρηματίες,  ξεκινήσανε  ένα πρωτόγνωρο και διασκεδαστικό ταξίδι βιωματικής μάθησης το Νοέμβριο μαζί με άλλους  2.500 μαθητές από όλη την Ελλάδα, με στόχο, να διοικήσουν και να καταστήσουν κερδοφόρες τις εταιρίες τους, σε ένα περιβάλλον πραγματικής αγοράς και ανταγωνισμού.

Μέσω ενός εξελιγμένου Προσομοιωτή 3ης γενιάς, σαν αυτούς που χρησιμοποιούνται διεθνώς σε πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων οι μαθητές μας διένυσαν 11 εικονικά ‘Εταιρικά έτη’, συντάσσοντας αντίστοιχα Επιχειρηματικά Σχέδια και λαμβάνοντας Αποφάσεις, σχετικά με την Παραγωγή, τη Χρηματοδότηση, το Marketing και το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Η κορύφωση και λήξη του καινοτόμου διαγωνισμού του Young Business Talents 2016-2017, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 22 Απριλίου 2017.

Ευχόμαστε στις ομάδες μας καλή επιτυχία και Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που για μια ακόμη χρονιά ασχολήθηκαν με κέφι, θετική διάθεση και προπάντων επιχειρησιακή Ηθική. Μπράβο σας!!