Στους Τελικούς με τη Δεύτερη καλύτερη Βαθμολογία των Πανελλήνιων Ρητορικών Αγώνων.

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση της συμμετοχής των μαθητών του σε Ρητορικούς αγώνες προκρίθηκε στις έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στους τελικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Αθήνα τον Μάρτιο.

Μετά από την επιτυχή διεξαγωγή τριών γύρων η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη προκρίθηκε στις έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στους τελικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στην Αθήνα τον Μάρτιο. Η ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία μεταξύ των 28 Σχολείων της Μακεδονίας που συμμετείχαν στη διοργάνωση, έχοντας στο ενεργητικό της δύο νίκες και μία ήττα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που με τη Ρητορική τους δεινότητα κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να περάσουν στη δεύτερη φάση και να εκπροσωπήσουν επάξια τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στον τόσο σημαντικό θεσμό που συμβάλλει στην καλλιέργεια των διανοητικών τους ικανοτήτων, στον εμπλουτισμό των γνώσεών τους και στην απόκτηση ευχέρειας και ετοιμότητας στον προφορικό λόγο, ιδιαίτερα ενώπιον ακροατηρίου.

Γι’ αυτό ευχόμαστε ολόψυχα στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων που αποτελείται από τους Μανούκα Φ., Πατσούρα Μ., Λύσσας Κ., Τσιμπάνη Μ., Φαϊτατζόγλου Α. μια επιτυχημένη πορεία και στην επόμενη φάση.