Ταξίδι στο πιο όμορφο παραμυθένιο πάρκο!

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017, τα τμήματα των Nηπίων μικρών και  των μεγάλων Νηπίων των Εκπαιδευτηρίων μας, επισκέφθηκαν τους ¨Μαγικούς Κόσμους¨ του Ευγένιου Τριβιζά, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Έτσι, μας δόθηκε η δυνατότητα να ξεναγηθούμε στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού,συμμετέχοντας διαδραστικά σε κάποια απ΄ τα πιο γνωστά παραμύθια του παγκόσμιου φήμης παραμυθογράφου και συγγραφέα Ε. Τριβιζά, .

Γνωρίσαμε από κοντά τον Πίκο-Απίκο, φιλοξενηθήκαμε στο σπίτι της μάγισσας Φρικαντέλας,που μισούσε τα κάλαντα, και σπάσαμε όλοι μαζί τα μπαλόνια που κρατούσε φυλακισμένες τις φωνές των παιδιών, μάθαμε τι έγινε στα 33 μωβ ρουμπίνια, ενώ όλοι μαζί φυσήξαμε σαν τον Ρούνι-Ρούνι τα σπίτια απ΄  τα 3 μικρά λυκάκια. Τέλος, χορέψαμε ροκ εντ ρολ με τον κ. Ζαχαρία και την κ. Γλυκερία και δώσαμε μαζί τους ραντεβού στ΄ όνειρο!

Όλα τα αγαπημένα παραμύθια ζωντάνεψαν μπροστά μας, στην πιο μαγική διαδρομή. Γυρίσαμε στο Σχολείο μας, συνεχίζοντας την παραμυθένια προσωπική μας διαδρομή στον κόσμο της γνώσης και των παιχνιδιών.