Ταξιδεύοντας σε έναν κόσμο μαγικό…!

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Aίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας τον εξαίρετο συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Χρήστο Δημόπουλο.

Ο κ. Δημόπουλος εκτός από συγγραφέας έχει εργαστεί ως μεταφραστής, γραφίστας, κειμενογράφος, επικοινωνιολόγος, συντάκτης, σεναριογράφος, αλλά και εκφωνητής. Μπήκε όμως στις ζωές και στις καρδιές όλων μας ως παρουσιαστής της πολυαγαπημένης παιδικής εκπομπής «Ουράνιο Τόξο» που προβάλλονταν στην ΕΡΤ ως το 2013, η οποία τιμήθηκε δύο φορές με το βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Παιδικής Εκπομπής.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο κ. Δημόπουλος παρουσίασε στους μαθητές του Σχολείου μας το τελευταίο του βιβλίο «Η μάσκα του Βασιλιά» και τους ταξίδεψε σε έναν κόσμο μαγικό

Μια συνάντηση με τον κ. Δημόπουλο δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει κατασκευές. Έτσι ο γλυκύτατος συγγραφέας αφού μοιράστηκε με τους μαθητές μας τρεις πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τη δημιουργία οποιασδήποτε κατασκευής.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους συγγραφέα και παρουσιαστή, ο οποίος στο τέλος  τους υπέγραψε τα βιβλία του. Ήταν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για όλους μας και ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντησή μας!