Χριστουγεννιάτικη Μαγεία…!!!

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα Θεάτρου του Γυμνασίου Λυκείου μας, οι μαθητές του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου μας παρουσίασαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

Το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του E. Χόφμαν «ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» επέλεξαν να δραματοποιήσουν φέτος οι μαθητές των Νηπιαγωγείων μας και να το παρουσιάσουν στο πλαίσιο της καθιερωμένης γιορτής που έγινε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα Θεάτρου και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λυκείου μας.

Τα παιδιά έδωσαν ένα δικό τους χρώμα στην παράσταση παντρεύοντας την κλασσική μουσική του Τσαικόφσκι με σύγχρονα μουσικά είδη. Με τις ευρηματικές χορογραφίες, τα υπέροχα κοστούμια αλλά κυρίως το κέφι, τη χαρά και τη ζωντάνια τους παρουσίασαν στους γοητευμένους θεατές ένα υπέροχο θέαμα, μια Χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Στο πλαίσιο της ίδιας γιορτής τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού δραματοποίησαν το παραμύθι «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ» . Ελάφια, αρκουδάκια, πουλάκια, λαγοί και σκιουράκια πλημμύρισαν τη σκηνή του θεάτρου και στόλισαν όλο νάζι το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο έλατο.

Τέλος, οι λιλιπούτειοι μαθητές των Προ-προνηπίων ντυμένοι ΑH ΒAΣΙΛΗΔΕΣ και πολύχρωμα ΔΩΡΑΚΙΑ, σκόρπισαν σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση, χαμόγελα χαράς και αισιοδοξίας με την παρουσία τους.

Ο ενθουσιασμός που επικρατούσε τόσο στα παρασκήνια όσο και στη σκηνή του θεάτρου είναι η καλύτερη επιβεβαίωση για την επιτυχία και αυτής μας της εκδήλωσής μας.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!