Χρυσό και Ασημένιο μετάλλιο στους αγώνες ΙΤF TAEKWON-DO.

Οι δίδυμες αδερφές Ανδριέλη Δ. και Ανδριέλη Μ.- Ά.,  μαθήτριες της Γ΄  τάξης του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη  και  αθλήτριες του συλλόγου  ¨ΑΤΛΑΣ¨  Ωραιοκάστρου , κατέκτησαν  το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα, σε αγώνες ΙΤF TAEKWON-DO, που έλαβαν μέρος το Σαββατοκύριακο 19-11 και 20-11 στο  Πλόβντιβ  της Βουλγαρίας.

Οι δύο αθλήτριες διαγωνίστηκαν μ΄ επιτυχία στο Διεθνές τουρνουά OPEN , στη μνήμη του STOIAN STOIANOV. Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από διάφορες χώρες της Ευρώπης (Βουλγαρία, Αυστρία, Ιταλία, Σλοβενία, Π.Γ.Δ.Μ, Ελλάδα κ. α).

Η Δήμητρα και η Μαρία -Άννα, αφού επικράτησαν επί των αντιπάλων τους κλήθηκαν να βιώσουν μια πρωτόγνωρη γι΄ αυτές εμπειρία, καθώς έπρεπε ν΄  αναμετρηθούν μεταξύ τους στον τελικό, μια και οι δύο Ελληνίδες, και μάλιστα δίδυμες αδερφές, είχαν ήδη αναδειχθεί οι κορυφαίες του τουρνουά στην κατηγορία τους.

Αξίζουν στα κορίτσια μας «Συγχαρητήρια» για τη νίκη τους αλλά και γιατί τίμησαν τα Ελληνικά χρώματα. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ!