Συνεργασία των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη με φορείς.

Στo πλαίσιo επιμορφωτικών συναντήσεων των εκπαιδευτικών της περιοχής ευθύνης της Σχολικής Συμβούλου 16ης Περιφέρειας  Προσχολικής Αγωγής και βάση του Π.Δ. 200/1998 Άρθρο 12 παρ. 3 πραγματοποιήθηκε  Ημερίδα στις 5 Σεπτεμβρίου  2016 στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη ( Περιοχή  Νοσοκομείου Παπαγεωργίου )  με θέμα: « Οι δυο βασικές συνιστώσες που καθορίζουν την ανάπτυξη του παιδιού της προσχολικής ηλικίας ».

Η συνάντηση απευθύνετε σε όλους τους Νηπιαγωγούς της 16ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής, καθώς επίσης και στους νηπιαγωγούς των αναγνωρισμένων τμημάτων Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων και διοργανώθηκε από την Σχολική Σύμβουλο της 16ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Δρ. Σοφία Βαβέτση. Στην  Ημερίδα συμμετείχαν ως εισηγητές η κα. Ελίνα Μπόντη, Ειδική Παιδαγωγός, Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής, Α΄ Πανεπ/κη Ψυχιατρική Κλινική Α.Π.Θ. Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου, με θέμα: «Ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και Προσχολική ηλικία. Έγκαιρη Διάγνωση &  Πρώιμη Παρέμβαση» και ο κος Ξάνθος Ξανθόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος 1ης & 3ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Δράμας , Εκπ/κός – Ιατρός, με θέμα: «Η Ιδιοσυγκρασία του παιδιού, οι συνιστώσες της και ο ρόλος τους στην Εκπαιδευτική Διαδικασία».

Για ακόμη μια φορά τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη δείχνουν τη διάθεσή τους, για να στηρίξουν την Εκπαίδευση σε όλους τους τομείς, μέσα από τη συστηματική οργάνωση και την αγαστή συνεργασία με όλους τους Εκπαιδευτικούς  φορείς.