Αθλητής-Αθλήτρια της χρονιάς 2015-2016.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης ¨Αθλητής-Αθλήτρια της χρονιάς 2015-2016¨ αγωνίζονται σε ομαδικά (Mπάσκετ, Bόλεϊ, Ποδόσφαιρο) και  ατομικά (Ταχύτητα, Κολύμβηση) αθλήματα, διεκδικώντας μετάλλια και κύπελλα!

Ο θεσμός αυτό έχει ως βασικό στόχο να μεταδώσει στους μαθητές μας τη φιλοσοφία των αθλητικών προγραμμάτων του Σχολείου μας και παράλληλα να τους μυήσει στο πνεύμα του ¨ευ αγωνίζεσθαι¨ αποκομίζοντας  απ΄  αυτό όχι μόνο τη χαρά της νίκης αλλά και τη σημαντικότητα της συμμετοχής.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές δραστηριότητες του θεσμού των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη ¨Αθλητής – Αθλήτρια της χρονιάς¨.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, διεκδικώντας μετάλλια και κύπελλα.

Στις απονομές που έγιναν την τελευταία μέρα του Σχολείου, βραβεύτηκαν για τη διάκρισή τους ως Αθλητές της χρονιάς για το 2016 κατά σειρά κατάταξης οι μαθητές: Λιώτης Δ. (1ος), Κανελάκης Π. (2ος), Καραθανάσης Γ. (3ος) και ως Αθλήτριες της χρονιάς κατά σειρά κατάταξης οι μαθήτριες: Κοντογιάννη Α. (1η), Ψαρρά Θ. (2η), Δέμπη Κ.(3η).

Μετάλλια και διπλώματα πήραν επίσης σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα και όσοι αθλητές διακρίθηκαν σε αυτά κατακτώντας την πρώτη, δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η συμμετοχή των μαθητών ήταν μεγάλη σε όλα τα αθλήματα, αναδεικνύοντας για άλλη μια χρονιά την αξία του ¨ευ αγωνίζεσθαι¨ !