Με γνώμονα την Επιχειρησιακή Ηθική!

Με γνώμονα την Επιχειρησιακή Ηθική και αρχηγό της αποστολής μας τον Διευθυντή των Εκπαιδευτήριων Φρυγανιώτη, κο Α.Φρυγανιώτη, ολοκληρώθηκε πανηγυρικά η κορύφωση της συμμετοχής στον εθνικό τελικό του Young Business Talents 2015-2016, με την ομάδας μας 4WARD να κατακτά την 3η θέση στον όμιλό της!!!

Την πανηγυρική κορύφωση του καινοτόμου διαγωνισμού του Young Business Talents 2015-2016, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι μαθητές μας Δαλτζής Θ., Κουκουρίκου Δ., Τσιμπάνη Μ. – Ε. και Φιλαράκου Κ., με την ομάδα 4WARD στον Εθνικό Τελικό, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Pierce στην Αθήνα, στις 2 Απριλίου 2016 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα!

Οι μαθητές μας ξεκινήσανε ένα πρωτόγνωρο και διασκεδαστικό ταξίδι βιωματικής μάθησης το Νοέμβριο μαζί με άλλους 2.500 μαθητές συνολικά 759 ομάδες, από όλη την Ελλάδα με στόχο να διοικήσουν και να καταστήσουν κερδοφόρες τις εταιρίες τους, σε ένα περιβάλλον πραγματικής αγοράς και σκληρού ανταγωνισμού. Τον τελικό στόχο του ταξιδιού κατέκτησαν μόνο οι 75 από τις 759 ομάδες, εκ των οποίων η μία ήταν η 4WARD.Οι δυνητικοί μας επιχειρηματίες διαγωνίστηκαν στον τελικό με άλλους 300 μαθητές Λυκείων όλης της χώρας και βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία!

Μέσω ενός εξελιγμένου Προσομοιωτή 3ης γενιάς, σαν αυτούς που χρησιμοποιούνται διεθνώς σε πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων οι μαθητές μας διένυσαν στην Αθήνα 3 εικονικά ‘Εταιρικά έτη’, συντάσσοντας αντίστοιχα Επιχειρηματικά Σχέδια και λαμβάνοντας Αποφάσεις, σχετικά με την Παραγωγή, τη Χρηματοδότηση, το Marketing και το Ανθρώπινο Δυναμικό. Η λήψη αποφάσεων συνεπάγεται υπευθυνότητα, ωριμότητα και ανάληψη επιχειρηματικού ρίσκου, έννοιες που μόνο μέσα από την πράξη μπορούν να γίνουν απόλυτα κατανοητές.

Το ταξίδι μας για την Αθήνα ξεκίνησε την Παρασκευή 01/04/16, όπου οι 4WARD πέταξαν για τον μεγάλο τελικό!! Τα παιδιά μας έζησαν κάθε λεπτό με μεγάλο ενδιαφέρον, κέφι και πολύ θετική διάθεση καθώς η παραμονή μας στην Αθήνα εμπλουτίστηκε με ξεναγήσεις και περιπλανήσεις σε χώρους ιστορικού, καλλιτεχνικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

Η ολιστική προσέγγιση της Eπιχειρηματικότητας κάτω από το πρίσμα της Eπιχειρησιακής Hθικής, της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας μεταφέρθηκε στους μαθητές μας ως φιλοσοφία και κουλτούρα με τα τελικά αποτελέσματα να μας αφήνουν πραγματικά έκπληκτους και φανερά συγκινημένους.

Από την πρώτη στιγμή τα παιδιά μας εξέφρασαν την επιθυμία να πάρουν και του χρόνου μέρος στο διαγωνισμό!!! Εμείς δηλώνουμε έτοιμοι και πρόθυμοι να υλοποιήσουμε για μια ακόμη φορά την επιθυμία τους.

Δέσποινα, Θωμά, Κορίνα, Μαριαλένα, Σας ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χαρίσατε.

Και του χρόνου στον τελικό για τέταρτη συνεχή φορά!!!