¨Ο Μικρός Πρίγκιπας … ¨

Το μοναδικό παραμύθι ¨Ο Μικρός Πρίγκιπας¨, βασισμένο στην αριστουργηματική νουβέλα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, παρακολούθησαν  οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου μας από την παιδική σκηνή του Θεάτρου Αριστοτέλειον.

Ένας πραγματικός ύμνος για την αγάπη και τη φιλία, που μας μαθαίνει ότι οι φίλοι είναι πολύτιμοι και μοναδικοί. Μέσα από τις σελίδες του έργου ο συγγραφέας πολεμά την απληστία και τη ματαιοδοξία και μας μιλά για την εμπιστοσύνη στη φύση και την αληθινή ευτυχία.Ένα μοναδικό ταξίδι στην αθωότητα, ένα έργο γεμάτο σύμβολα κι ένα μάθημα ζωής κι ανθρωπιάς. Οι φίλοι είναι μοναδικοί στον κόσμο, όπως μοναδικό είναι και οτιδήποτε, με το οποίο δημιουργούμε δεσμούς.

Η παράσταση, χάρη στους ταλαντούχους ηθοποιούς, που την πλαισίωναν, με τους έξυπνους, γεμάτους χιούμορ διαλόγους , τα εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια, τις  υπέροχες μουσικές, αλλά και την ευρηματική σκηνοθεσία, αποτέλεσαν τη σίγουρη συνταγή της επιτυχίας. κατάφερε να μαγνητίσει τα παιδικά βλέμματα και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των θεατών ως το τέλος.

Ο ενθουσιασμός και το δυνατό χειροκρότημα των μικρών, και ιδιαίτερα απαιτητικών θεατών μας, είναι η καλύτερη απόδειξη τόσο της διαχρονικότητας όσο και της ποιοτικής δουλείας του έργου του Σαιντ-Εξυπερύ,από την πλευρά όλων των συντελεστών της παράστασης. Η παράσταση μαγνήτισε τα βλέμματα των παιδιών χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία. Τα μηνύματα του έργου προβλημάτισαν τα παιδιά δίνοντας το έναυσμα για συζητήσεις και παιχνίδι!