Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη μιλούν … και Γερμανικά!

Η Διεύθυνση και οι Συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη Συγχαίρουν  θερμά τους μαθητές της Στ’ Τάξης Γκιουλέκα Γ. , Τζιώκα Α. , Τρικαλιώτη Θ. , Τσαπούτογλου Μ και  Φαντέλ Ζ. για την κατάκτηση του πτυχίου Γερμανικών Fit A1 , οι οποίοι σημείωσαν  υψηλές αποδόσεις στις  εξετάσεις  του Ινστιτούτου  Goethe.

Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου Παπακώστα Ε. και Τερζανίδη-Χατζόπουλο Ν.  για την απόκτηση των πτυχίων Fit A1 και Fit A2 αντίστοιχα, στον μαθητή της Β΄ Γυμνασίου Λιαρετίδη Π. για την επιτυχία του στο πτυχίο Fit A1 και στους μαθητές Αργυροπούλου Χ. , Καλομενίδη Μ. και Χρυσοστομίδου Α. για την κατάκτηση του πτυχίου Fit A2 του Ινστιτούτου Goethe.

Για ακόμη μια φορά, τα αποτελέσματα αυτά αναδεικνύουν την οργανωμένη και συστηματική δουλειά που παρέχεται από τους Εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στους μαθητές, από το Νηπιαγωγείο και από τις πρώτες ακόμη τάξεις του Δημοτικού,  και ταυτοχρόνως επιβεβαιώνουν  την ποιότητα των παρεχόμενων γνώσεων για την εκμάθηση των Ξένων γλωσσών αλλά και για την εξοικείωση των μαθητών με τις γλώσσες αυτές.