Αποχαιρετισμός μέσω …Mουσικής πανδαισίας!

Στην κατάμεστη αίθουσα του Θεάτρου των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ μας οι Απόφοιτοί μας, της τάξης του 2015, είχαν την ευκαιρία να τερματίσουν μουσικοχορευτικά τα Σχολικά τους χρόνια. Η επιμέλεια και η οργάνωση της τελετής έγινε από τις καθηγήτριες κ. Βαγιωνά Γ., Ντούρου Σ. και Χατζηαλεξίου Β.

Η βραδιά εξελίχθηκε μέσα σε μια καθ’ όλα εορταστική ατμόσφαιρα με τα χαμόγελα των Αποφοίτων μας να φωτίζουν και να αντανακλούν χαρά και συγκίνηση συνάμα, στα πρόσωπα των Γονέων, κηδεμόνων, καθηγητών και φίλων που παρακολουθούσαν συμμετέχοντας συναισθηματικά σε όλη τη διάρκεια της τελετής.

Ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Αποφοίτους και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να εμπλουτίζουν την ενήλικη πλέον ζωής τους με γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες διαφυλάσσοντας στο ακέραιο το ήθος και την καλλιέργεια που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους.

Οι Απόφοιτοί μας, θυμήθηκαν μέσα από το κινηματογραφικό πανί, όλα όσα έζησαν στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων, τραγούδησαν στους ήχους του πιάνου και γιόρτασαν το νέο τους ξεκίνημα. Ορμώμενοι από την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής που συνέπεσε χρονικά με την εκδήλωση Αποφοίτησης της τάξης του 2015, η ταινία με τίτλο «Νυχτερινή Δεσπόζουσα Συγχορδία» ξύπνησε θύμησες του παρελθόντος και μια γλυκιά αναπόληση διαχύθηκε στις σκέψεις των παρευρισκομένων.

Ανάψαμε τα φώτα στα διόδια της ενήλικης ζωής και σβήσαμε τα φώτα της Σχολικής με στίχους και μουσικές που θα μείνουν στις καρδιές όλων μας.

Ευχόμαστε τα δώρα που συνέθεσε το Σχολείο για τα παιδιά μας, να πραγματώσουν τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν ανοίγοντας τις πόρτες των ονείρων τους με αγάπη, πίστη, τύχη και ελπίδα για ό,τι καλύτερο!

Καλό σας ταξίδι!