Επιβράβευση της Κοινωνικής Προσφοράς «ΔΩΡΑ ΦΥΣΗΣ»

Με τον καλύτερο δυνατό  τρόπο έκλεισε ο κύκλος εργασιών της Εικονικής Επιχείρησης «ΔΩΡΑ ΦΥΣΗΣ» των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, μετά από συνεχόμενων προσπαθειών που διήρκησαν πέρα των 9 (εννέα) μηνών. Το επιστέγασμα των προσπαθειών μας αποτυπώνεται με την παρακάτω επικοινωνία.

-          Από την πλευρά της Εικονικής  Επιχείρησης:

Αγαπητοί μέτοχοι, φίλοι και συνεργάτες

Σήμερα με την ευχαριστήρια επιστολή από το Σύλλογο ΛΑΜΨΗ, (Σύλλογος Γονέων της Βορείου Ελλάδας που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα, με σκοπό την κάλυψη μέρους των αναγκών αποκλειστικά του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης) την οποία σας αποστέλλουμε, ολοκληρώθηκε το έργο της Εικονικής Επιχείρησης "ΔΩΡΑ ΦΥΣΗΣ" από τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Με τη δική σας υποστήριξη, η προσπάθειά μας πήρε προστιθέμενη αξία, ως προς την απόκτηση πρωτογενούς επιχειρηματικής γνώσης  αλλά και για όλους εσάς που συμμετείχατε, άμεσα ή έμμεσα στο πρόγραμμα αυτό, ηθική ανταμοιβή με την κοινωνική σας προσφορά.Η ενέργεια αυτή ταυτίζεται με τον κοινωνικό ρόλο και την ευαισθησία του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων αλλά και του Σχολείου μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ

Οι μαθητές-στελέχη του ΔΣ:

Δαλτζής Θ. , Δημητριάδου Λ., Ζηκοντάλα Κ., Κοτρόπουλος Λ., Κουκουρίκου Δ., Λύσσας Κ., Τσιμπάνη Μ., Σιμωνόπουλος Π. , Τσάμης Χ.

Ο Οικονομικός Σύμβουλος - Εθελοντής: κ. Α.Καϊναδάς

Ο επιβλέπων Καθηγητής: κ. Δ. Κοτρόπουλος

-          Από την πλευρά του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων Ελλάδας (Υπεύθυνο υλοποίησης προγράμματος):

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητή μαθητική ομάδα "ΔΩΡΑ ΦΥΣΗΣ",

Mαζί με τον καθηγητή σας και τον Σύμβουλο - εθελοντή κάνατε φέτος έναν ολοκληρωμένο σχολικό, εκπαιδευτικό, βιωματικό κύκλο στον κόσμο της επιχειρηματικής γνώσης, που σας έμαθε πάνω απ' όλα ότι η επιχειρηματικότητα θέλει μεράκι, αφοσίωση, ενθουσιασμό, πολύ δουλειά, αλλά ότι πάνω απ' όλα θέλει ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και διάθεση για κοινωνική προσφορά και αγώνα.

Έτσι το κέρδος είναι για όλους μας, και περισσότερο γι αυτούς που χρειάζονται την υποστήριξή και συμπαράστασή μας, για την κοινωνία. Συγχαρητήρια για την προσφορά σας στον Σύλλογο "Λάμψη".

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Θα προωθήσουμε - προβάλουμε τις ωραίες αυτές ενέργειές σας ανάλογα στα social media του οργανισμού.

Ευχόμαστε να έρχονται πάντα στο δρόμο σας, καθηγητές και σύμβουλοι, όπως ο κ. Κοτρόπουλος και ο κ. Καϊναδάς, που θα ενδυναμώνουν τη γνώση και τα όνειρά σας.

Καλή  συνέχεια στον επόμενο κύκλο των εργασιών σας και στη μετάδοση της εμπειρίας που αποκτήσατε ως απόφοιτοι πλέον του προγράμματος "Εικονική Επιχείρηση".

Με εκτίμηση,

Α. Καλομοίρη

-          Από την πλευρά του Συλλόγου «Λάμψη», στον οποίο, ύστερα από ομόφωνη απόφαση των μετόχων της Επιχείρησης «ΔΩΡΑ ΦΥΣΗΣ», κατατέθηκε το ποσό του κεφαλαίου και το διανεμόμενο κέρδος: