Θεσμός οι διακρίσεις των Εκπαιδευτηρίων μας στον «19o Λυσία» 2015.

Ολοκληρώθηκε η τελική  φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Γνώσεων μέσω Διαδικτύου, «ΛΥΣΙΑΣ». Η διενέργεια του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ τα οποία είναι και εξεταστικό κέντρο. Μαθητές του Σχολείου μας αλλά και άλλων Σχολείων πήραν μέρος στο διαγωνισμό που έχει και χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς, μιας και προωθεί την πρωτοποριακή ιδέα "Παίζω και βοηθάω". Τα έσοδα από κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό διατίθενται στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ. Ο μαθητικός αυτός διαγωνισμός γνώσεων είναι πανελλαδικής εμβέλειας αλλά και όπου υπάρχει Ελληνικό Σχολείο στον παγκόσμιο χώρο. Διεξάγεται μέσω internet και περιλαμβάνει θεματολογία από την τρέχουσα ύλη κάθε τάξης αλλά και από τη διδαχθείσα ύλη παλαιοτέρων ετών.

Για άλλη μια χρονιά συνεχίζονται οι διακρίσεις των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων μας και η κατάκτηση υψηλών θέσεων στον διαγωνισμό «Λυσίας». Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές του Σχολείου μας Ζήση Β. μαθητή της Β’ Γυμνασίου, Πατσούρα Μ. μαθήτρια της α’ Λυκείου και Μπότζα Μ. μαθητή της β΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη που διαγωνίστηκαν στην τελική φάση του 19o Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «ΛΥΣΙΑΣ 2015» και διακρίθηκαν στις παρακάτω θέσεις: Ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου Ζήσης Β. κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ όλων των διαγωνιζόμενων μαθητών της Β’ Γυμνασίου της Ελληνικής επικράτειας. Διακρίθηκε και στη βαθμίδα του Γυμνασίου. Η μαθήτρια της α’ Λυκείου Πατσούρα Μ. κατέλαβε τη 2η θέση μεταξύ όλων των διαγωνιζόμενων μαθητών της α΄ Λυκείου της Ελληνικής επικράτειας και ο μαθητής της β’ Λυκείου Μπότζας Μ. κατέλαβε την 3η θέση μεταξύ όλων των διαγωνιζόμενων μαθητών της β΄ Λυκείου της Ελληνικής επικράτειας.

Για ακόμη μια φορά οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στηρίζουν την «Ελπίδα» και  μας έκαναν περήφανους με το ήθος τους και την αποτελεσματικότητά τους. Σας Ευχαριστούμε!!!!!