‘’Νέοι φωτογράφοι’’2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας των Εκπαιδευτηρίων!

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Διαγωνισμό για την καλύτερη Φωτογραφία. Ο Διαγωνισμός γίνεται με αφορμή το Περιβάλλον και έχει ως σκοπό την αλλαγή συνείδησης του μαθητή και την καλλιέργεια της συναισθηματικής του αγωγής σε θέματα περιβάλλοντος, οικοσυστήματος, ανακύκλωσης, μόλυνσης υδάτων και φυσικών πόρων, σε μία καινοτόμα προσέγγιση μέσα από τη φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν σε χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου, και στις αρχές Μαΐου θα βραβευθούν οι καλύτερες φωτογραφίες από κάθε τάξη του Γυμνασίου.

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα: “Ελληνική Φύση”

(Ψηφιακές έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες):

Όροι του Διαγωνισμού:

  1. Δικαίωμα συμμετοχής, με δύο φωτογραφίες, έχουν όλοι οι μαθητές Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.
  2. Κάθε φωτογράφος μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό με μία μόνο φωτογραφία. Η φωτογραφία μπορεί να είναι από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, smartphone ή φιλμ και πρέπει να αποσταλεί με email στο epapadopoulou@fryganiotis.gr.
  3. Η ψηφοφορία θα γίνεται μέσω της ειδικής πλατφόρμας της ιστοσελίδας του σχολείου την οποία θα βρείτε στο site www.fryganiotis.gr. Ο κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίσει μόνο μια φορά.
  4. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν στο epapadopoulou @fryganiotis.gr το αργότερο έως τις 20/04/2015.
  5. Στις φωτογραφίες θα πρέπει να αναγράφεται το θέμα και η ημερομηνία λήψης.
  6. Η ψηφοφορία μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας του σχολείου θα ξεκινήσει από τις 22/04/2015 έως τις 28/04/2015.
  7. Οι φωτογραφίες που δε θα είναι σύμφωνες με τους όρους που περιλαμβάνονται στο διαγωνισμό θα απορρίπτονται.

Μεγέθη και περιγραφές φωτογραφιών:

1. Κάθε φωτογραφία πρέπει να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

- να είναι σε ψηφιακή μορφή (αρχείο JPG)

- το μέγεθος του αρχείου να μην ξεπερνάει τα 500 KB

2.Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν τίτλο και υποχρεωτικά μία σύντομη περιγραφή (30 λέξεις το περισσότερο). Η περιγραφή θα είναι στην Ελληνική γλώσσα.

3.Οι φωτογραφίες παρακαλούνται θα πρέπει να αποσταλούν στο Γυμνάσιο – Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη. (epapadopoulou @fryganiotis.gr)

Βραβεία:

Βραβείο κερδίζει η καλύτερη φωτογραφία (η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα "like") για την Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, την Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και την  Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ αντίστοιχα.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα λάβουν ένα πιστοποιητικό συμμετοχής. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.fryganiotis.gr στις αρχές Μαΐου.

Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας, σίγουροι ότι θα τηρήσετε το φωτογραφικό «εὖ ἀγωνίζεσθαι» στο ακέραιο.