Συγχαρητήρια «Δώρα Φύσης»!

Ο Σύμβουλος της Eικονικής Eπιχείρησης  της Γ΄ Γυμνασίου «Δώρα Φύσης», κος Αλ. Καϊναδάς, Συνεχάρη τους μαθητές μας για την άψογη συμπεριφορά και στάση που επέδειξαν στην «Εμπορική Μαθητική  Έκθεση 2015», που πραγματοποιήθηκε, για 9η συνεχόμενη χρονιά, στο Εμπορικό κέντρο Mediterannean Cosmos. Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή:

«Συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση και προβολή της εταιρείας σας ΔΩΡΑ ΦΥΣΗΣ και την άξια εκπροσώπηση του Σχολείου σας.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία συνεργασίας με όλους σας και την
αμφίδρομη ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας.

Εύχομαι επιμονή και προσμονή  για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην
ολοκλήρωση της πιλοτικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας που αναλάβατε, καθώς και απόκτηση περαιτέρω βιωμάτων που θα σας στηρίζουν στις επόμενες επαγγελματικές σας δραστηριότητες.»

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αλέξης Καϊναδάς

Η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την άψογη συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξαν για ακόμη μια φορά, δίνοντάς μας κουράγιο, για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, εκτός από το Εκπαιδευτικό μας έργο και το Παιδαγωγικό. Γιατί σκοπό μας στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη δεν αποτελεί μόνο η ανάπτυξη των πνευματικών δεξιοτήτων των μαθητών μας, αλλά και η καλλιέργεια της κριτικής σκέψης, ολοκληρώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την προσωπικότητά τους. Έτσι, δημιουργώντας άριστα καταρτισμένους μαθητές-πολίτες, συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και την πρόοδο της κοινωνίας, αφού η ατομική δημιουργία μετατρέπεται σε κοινωνικό κτήμα και ικανοποιεί γενικότερες κοινωνικές ανάγκες. Τα 62 χρόνια παράδοσης και προόδου του Σχολείου μας υπόσχονται ένα ακόμη καλύτερο και δημιουργικότερο μέλλον, γιατί δεν αναζητούμε απλώς το μέλλον, το δημιουργούμε!!