Στην οκτάδα της Eλλάδας οι Σχολικές Ομάδες μας !

Στις Σέρρες γράφτηκε η σημερινή νικήτρια πράξη για τα αγόρια και τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, που επικράτησαν με αρκετά μεγάλη δυσκολία των αντιστοίχων ομάδων του 1ου Δράμας και προκρίθηκαν στις οκτώ καλύτερες της Ελλάδας στο Πρωτάθλημα Λυκείων.

Τα αγόρια επιβλήθηκαν με 39-42 σε έναν αγώνα-ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του. Οι αντίπαλοί τους ήταν πολύ εύστοχοι στα τρίποντα, καθώς σημείωσαν συνολικά οκτώ, όμως ο Χατζηκυριακίδης Δ. με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 38-40 και μετά οι νικητές με απόλυτη ψυχραιμία στις βολές, πήραν τη νίκη.

Τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν ακόμη περισσότερο, καθώς σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι επικράτησαν  με 19-21. Για τρεις περιόδους ήταν πίσω στο σκορ, προηγήθηκαν για πρώτη φορά στην τελευταία περίοδο και οι παίκτριες της Δράμας αστόχησαν σε τρίποντο από το κέντρο, σχεδόν σε νεκρό χρόνο.

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τη μεγάλη τους επιτυχία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους για την είσοδο στις τέσσερεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.