Επιβλητικά τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη!

Ένα παιχνίδι απέμεινε για τα αγόρια και τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων  Φρυγανιώτη προκειμένου να συμμετάσχουν στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου, που θα διεξαχθεί από 30/3-1/4 στη Λάρνακα της Κύπρου, μετά τις σημερινές τους επιτυχίες στην Πολίχνη επί των Λυκείων της Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα, τα αγόρια επικράτησαν εύκολα του 2ου Γ.Ε.Λ. Καβάλας με 54-36. Η ομάδα του Λευθέρη Χατζηκυριακίδη κατέβηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Χατζηκυριακίδης Δ. 22, Βασιλείου Κ. 6, Κωνσταντινίδης Κ. 10, Γιαννακόπουλος  Α. 4, Καρασίμος Ι. 4, Δέμπης Α. 8, Καραγιαννίδης Δ., Δελής Α., Λαμπρινός Ι., Χριστοδούλου Ν., Ψαρράς Ε. και Μπατσιούλας Α.

Τα κορίτσια κέρδισαν με 35-24 το 1ο Γ.Ε.Λ. Καβάλας. Την ομάδα καθοδήγησε ο Στέργιος Χαλκιάς και συμμετείχαν οι εξής παίκτριες: Μουταφίδου Ι. 14, Τσαπόγα Ι. 8, Κοντογιάννη Μ. 2, Χριστοδούλου Α., Κραγιοπούλου Α. 2, Φασούλα Φ. 6, Σταμούλη Κ., Φλωρίδου Ν. 2, Γκόγκου Θ. και Παπαδοπούλου Ε.

Αντίπαλος των κοριτσιών θα είναι Λύκειο της Δράμας, με τον αγώνα να διεξάγεται στις Σέρρες, ενώ είναι πολύ πιθανόν και τα αγόρια να αντιμετωπίσουν το ίδιο Λύκειο από την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.

Ευχόμαστε με το ίδιο σθένος και την ίδια καλή θέληση να αγωνιστούν τα παιδιά μας και στον τελευταίο αγώνα, ώστε να έρθει η επιθυμητή και πολυπόθητη πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.