“Άλλη χαρά δεν είναι μεγαλύτερη,απ΄τη χαρά που δίνουμε …”

Η Αγάπη προς το Συνάνθρωπο, η Κοινωνική Aλληλεγγύη και η Κοινωνική Προσφορά είναι πανανθρώπινες αξίες που με τον Εθελοντισμό και την Προσφορά μετουσιώνονται σε πράξη.  

Και φέτος δώσαμε λίγη χαρά από τη χαρά μας, προσφέραμε λίγα από αυτά που μας προσφέρονται, συγκεντρώνοντας φάρμακα, τρόφιμα, ρουχισμό, βιβλία και παιχνίδια. Η Προσφορά Αγάπης πραγματοποιήθηκε την ημέρα του Free Fantasy Christmas Day και η ανταπόκριση –όπως κάθε χρόνο- των μαθητών, των Γονιών και των Φίλων-Επισκεπτών των Εκπαιδευτηρίων μας ήταν συγκινητική. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας!!!

Οι μαθητές μας παρέδωσαν την προσφορά αγάπης στο Παιδικό χωριό του Φιλύρου, στο Ορφανοτροφείο Μέλισσα, στους Γιατρούς του Κόσμου, στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός, στην Παιδιατρική-Παιδοχειρουργική μονάδα του Παπαγεωργίου, στην Ογκολογική μονάδα του Ιπποκρατείου καθώς και σε άπορες οικογένειες.

Μέσα σε ένα συγκινησιακό κλίμα, οι μαθητές μας έδωσαν δώρα στα μικρά παιδιά, απαλύνοντας τον πόνο τους, προσφέροντας χαρά και τονίζοντας την αξία της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς. Στη συνέχεια μέσα από ένα ευχάριστο κλίμα, έψαλαν τα κάλαντα μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, έπαιξαν μαζί τους, αλληλοπειράχτηκαν και τέλος αντάλλαξαν ευχές για Υγεία, Ευημερία και Πρόοδο.

Παιδιά Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!!!

Και……. να είστε πάντα δυνατά!!!!!

Κάθε βοήθεια είναι ανεκτίμητη, για τα παιδιά που μας χρειάζονται και βασίζονται σε μ α ς !!!

Γιατί  "άλλη χαρά δεν είναι μεγαλύτερη, απ΄τη χαρά που δίνουμε ...!!!"