Σάρωσαν στο Μπάσκετ τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη!

Μεγάλη επιτυχία για τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη που κατέκτησαν την πρώτη θέση στα πρωταθλήματα αγοριών και κοριτσιών των Λυκείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύονται πρωταθλητές στα αγόρια, η δεύτερη στα κορίτσια και φυσικά η πρώτη και στα δύο τμήματα.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχτηκαν, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στο Ε.Α.Κ. Σταυρουπόλεως, όπου διεξήχθησαν οι τελικοί  της Δευτεροβάθμιας Δυτικής Θεσσαλονίκης αγοριών και κοριτσιών στο άθλημα του basketball.

Τα αγόρια, ύστερα από ένα εντυπωσιακό 10λεπτο, επικράτησαν με μεγάλη άνεση του 1ου Γ.Ε.Λ. Ευόσμου με 53-39 (ημίχρονο 28-13), καθώς η  διαφορά θα μπορούσε να ήταν πολλή μεγαλύτερη. Την προηγούμενη μέρα, στους ημιτελικούς της περιφέρειας, κέρδισαν επίσης άνετα το 2Ο Γ.Ε.Λ. Νεάπολης με 37-58, ενώ εύκολα νίκησαν και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Λ.  Χατζηκυριακίδης και παίκτες οι Χατζηκυριακίδης Δ., Δέμπης Α., Κωνσταντινίδης Γ., Καρασίμος Γ., Ψαρράς Β., Γιαννακόπουλος Α., Βασιλείου Κ., Μπατσούλας Α., Καραγιαννίδης Δ., Χριστοδούλου Ν., Καρακουλάκης Α., Λαμπρινός Ι., Δελής Α.

Τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων, ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, επικράτησαν πιο δύσκολα του 1ου Γ.Ε.Λ. Σταυρούπολης με 46-34. Αν και ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ οι αντίπαλές τους, προβάλοντας σθεναρή αντίσταση, κατάφεραν να  ισοφαρίσουν σε 29-29. Στην αρχή, όμως, της τελευταίας περιόδου, ύστερα από μία καταπληκτική απόδοση και  με σερί 17-5 κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο. Στον ημιτελικό επιβλήθηκαν πολύ πιο εύκολα με 56-25 του 1ου Γ.Ε.Λ. Εχεδώρου.

Προπονητής είναι ο Χαλκιάς Σ. και παίκτριες οι Κραγιοπούλου Α., Μουταφίδου Ι., Τσαπόγα Ι., Σταμούλη Κ., Παπαδοπούλου Ε., Φλωρίδου Ν., Γκόγκου Θ., Κοντογιάννη Μ., Φασούλα Φ., Χριστοδούλου Α.(τραυματίας).
Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή συνέχεια!!!