Κοσμοσυρροή στο Free Fantasy Christmas Day” !

Ο J.Addison είχε πει «Τα τρία θεμέλια της ευτυχίας σ’ αυτήν τη ζωή είναι: κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, κάτι να ελπίζεις».

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, από τις 11 το πρωί, στο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου όλοι μαζί, κάναμε πολλά για αυτούς που αγαπάμε, ώστε κάποιοι να ελπίζουνε …και όλοι εσείς, οι Φίλοι των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη δώσατε το πιο δυνατό παρόν που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Εξελίχθηκε, έτσι, μια υπέροχη μέρα αγάπης, διασκέδασης, προσφοράς και αλλά προπάντων φροντίδας όλων όσων μας χρειάζονται.

Γνωριστήκαμε ξανά μέσα από δράσεις προσφοράς και αγάπης και ήρθατε με κέφι και χαρά στο Σχολείο των παιδιών σας, νιώθοντας ξανά παιδιά, για να βοηθήσουμε όσους μας χρειάζονται.

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, οι πόρτες του Σχολείου και συνάμα της καρδιάς μας, ανοίξανε διάπλατα και προσφέρανε απλόχερα σε όλους μαθήματα ζωής και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ξετυλίξαμε όλοι την κόκκινη κλωστή των παραμυθιών και αφήσαμε να αναδυθούν οι γεύσεις και οι αισθήσεις τους, δίνοντας έτσι προσδοκία για το θαύμα των Χριστουγέννων σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Μοιραστήκαμε τη χαρά της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης για το συνάνθρωπο.

Και όλα αυτά, γιατί εσείς ανταποκριθήκατε με τον καλύτερο και ουσιαστικότερο τρόπο . Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση “Free Fantasy Christmas Day 2014”, που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη ευχαριστεί θερμά όλους τους Συνεργάτες, τους Εθελοντές, τους χορηγούς για την ευγενική τους προσφορά: το κοσμηματοπωλείο  AVRAMIDIS GOLD, τα καταστήματα οπτικών OPTIKONXPRESS, τα βιβλιοπωλεία  ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, το ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ & SPA BODY HARMONY, το ξενοδοχείο ΠΟΡΤΟ ΠΑΛΛΑΣ,το κατάστημα γυναικείων αξεσουάρ FRILL, το κατάστημα βιολογικών ειδών και ξηρών καρπών ΤZIBAEΡΙ, την εταιρεία catering Elenas Gourmet, τα λουκούμια ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, τα Τρίγωνα Πανοράματος ΕΛΕΝΙΔΗ ,τους χορηγούς επικοινωνίας: την Εφημερίδα Αγγελιοφόρος και τον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4 και όλους τους συνεργάτες μας που εργάστηκαν και συνέβαλαν ουσιαστικά και δυναμικά για την επιτυχή διεξαγωγή της φιλανθρωπικής εκδήλωσης “Free Fantasy Christmas Day, που διεξήχθη, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, στην περιοχή Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας και υποστηρίζοντας  την Αμυμώνη, το Παιδικό Χωριό του Φιλύρου και τους Γιατρούς του Κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα:

Την Ά. Θωμαΐδου, απόφοιτη των Εκπαιδευτηρίων μας, δασκάλα χορού Zumba, όπου μαζί με τους δικούς της χορευτές ξεσήκωσαν το πλήθος κάτω από τους ήχους της μουσικής. Παιδιά ήσασταν καταπληκτικά!

Τη δασκάλα χορού και απόφοιτή μας, Αικ. Μπογιατζόγλου, όπου μέσα στο ελάχιστο χρονικό διάστημα των 2 μηνών, κατάφερε να μεταμορφώσει τους μαθητές μας της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, και να παρουσιάσουν ένα συναρπαστικό χορευτικό. Στη συνέχεια τον δάσκαλο χορού, Γ. Πέτρογλου, ο οποίος συμμετείχε μαζί με την Α. Μπογιατζόγλου στη διδασκαλία χορού Latin Batsata.

Τον  Σ. Αμπατζίδη, τον ξυλοπόδαρό μας, όπου με τα ζογκλερικά του , έδωσε άλλη διάθεση και ψυχαγώγησε στο έπακρο όλους τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους.

Το Ι.Ε.Κ.  Ακμή, το οποίο με τη δυναμική του παρουσία μεταμόρφωσε μικρούς και μεγάλους σε παιδιά μέσω Face Painting.

Τα Ξωτικά μας, που βοήθησαν τα μικρά παιδιά να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Τη σκιτσογράφο μας, Α.-Μ. Θεοδώρογλου, η οποία με απόλυτη παραστατικότητα ζωγράφιζε μικρούς και μεγάλους με απόλυτη πιστότητα.

Τους μαθητές μας, που συνέθεσαν την ορχήστρα του Σχολείου μας, στο Πεδίο Ακροάσεως και που μάγεψαν με τους χριστουγεννιάτικους ήχους το κοινό.

Τους καθηγητές και μαθητές μας που δημιούργησαν μια γλυκιά ατμόσφαιρα για τους λιλιπούτιους μαθητές και με τα παιχνίδια κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των μαθητών και των μεγάλων.

Τη γλυκιά νεράιδα  μας, Α. Καστούμη, η οποία υποδεχόταν τα μικρά παιδιά.

Την Ε. Πουγαρίδου για την εκμάθηση του Μακραμέ.

Την απόφοιτό μας και την παγκοσμίως γνωστή πτυχιούχο Τσέλλο, την Δ. Κορνηλάκη, η οποία γέμισε από ήχους και γλυκιές μελωδίες τον χώρο της εκδήλωσης.

Το χορευτικό, που αποτελούνταν από μαθήτριες της β’ Λυκείου και μέσων των χορευτικών δρώμενων υπήρξε ένα μουσικοχορευτικό αποτέλεσμα που ξεσήκωσε τους θεατές.

Τους MONIMAS BAND, οι οποίοι αποτελούμενοι από νέα παιδιά, γεμάτα υποσχέσεις, ξεσήκωσαν το κοινό κάτω μέσα από  τις υπέροχες μελωδίες τους.

Τέλος Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ι. Σερβετά, όπου με την παραστατικότητά του ξεσήκωσε το πλήθος.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση τίμησαν και οι πρώην  Υπουργοί  Σ. Καλαφάτης και Θ. Καράογλου.

Όπως γίνεται αντιληπτό πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων συνεπήραν και ξύπνησαν τις αισθήσεις του κοινού, άνοιξαν τον κύκλο μας και πλάτυναν τα χαμόγελά μας, για έναν μοναδικό σκοπό. Να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Και τα καταφέραμε.

Για όλους εμάς τους συντελεστές της διεξαγωγής αυτής της δράσης, η δυναμική συμμετοχή σας μας έδωσε χαρά, γεμίζοντας μας με δύναμη, για να συνεχίσουμε το έργο μας προωθώντας συναισθήματα όπως αυτά της αλληλεγγύης και της κοινωνικής ευαισθησίας. Μας γεμίζει και από ευθύνες, για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε και τις επόμενες χρονιές ακόμη καλύτερες φιλανθρωπικές δράσεις.

Και να θυμάστε: Τους μεγαλύτερους στόχους τους βάζει η ψυχή. Τα ωραιότερα όνειρα τα δημιουργεί το μυαλό. Τις καλύτερες ευχές τις στέλνει η καρδιά. 

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας ,την πλούσια συμμετοχή σας  και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές ……Καλή Χρονιά!

Οι λαχνοί που κερδίζουν τα δώρα από την αγορά της εφημερίδας FreeNews είναι:

EΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΟΛΙΕΔΑΚΙ, ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ AVRAMIDIS GOLD: 2015295

ΤΡΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ OPTICON EXPRESS: 2015267, 2015171, 2015096

ΠΕΝΤΕ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΟΡΑΣΕΩΣ, ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ OPTICON EXPRESS:  2015135, 2015048, 2015061, 2015296, 2015022

ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΄΄ΠΑΙΔΕΙΑ΄΄ 20 ΤΟΜΩΝ, ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ: 2015074, 2015019, 2015211

ΕΝΑ ΜΑΣΑΖ 30 ΛΕΠΤΩΝ, ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ & SPA BODY HARMONY: 2015117

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ & SPA BODY HARMONY: 2015288

Όσοι έχουν κερδίσει κάποιον από τους τυχερούς λαχνούς, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Σχολείου (στα τηλέφωνα 2310.692940 και 2310.692941)  ώστε να παραλάβουν το δώρο τους.​