Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη…….καλπάζουν!

Ημερίδες γυμνασίου, λογότυπο των εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη

Ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα των αγωνισμάτων του Basketball, που διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Το Σχολείο μας, συμμετέχει και στα δύο αυτά πρωταθλήματα με δύο μαθητικές ομάδες, αγοριών και κοριτσιών. Η αντίστοιχη ομάδα των κοριτσιών του basketball, ακόμα δεν έχει αγωνισθεί. Κέρδισε τον 1ο αγώνα με το 2ο Γ.Ε.Λ. ΣΥΚΕΩΝ άνευ αγώνος και περιμένει να αντιμετωπίσει στον τελικό του γηπέδου τον νικητή του αγώνα Γ.Ε.Λ. ΠΕΥΚΩΝ - 3ο Γ.Ε.Λ. ΕΧΕΔΩΡΟΥ.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Χριστοδούλου Α., Κραγιοπούλου Α., Μουταφίδου Ι., Φλωρίδου Ν., Κοντογιάννη Μ., Τσαπόγα Ι., Σταμούλη Κ., Γκόγκου Θ., Παπαδοπούλου Ε., Φασούλα Φ. και προπονητής: Σ. Χαλκιάς.

Η ομάδα  των αγοριών του Basketball, έχει παίξει, μέχρι στιγμής, 2 αγώνες, όπου δείχνοντας σοβαρότητα, δυναμισμό, αποτελεσματικότητα και πλουραλισμό έχει πετύχει 2 νίκες, με χαρακτηριστική άνεση. Στον  πρώτο αγώνα, που διεξήχθη την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, νίκησε το 2ο Γ.Ε.Λ. ΣΥΚΕΩΝ με 59-29, ενώ στον δεύτερο αγώνα, που διεξήχθη την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, νίκησε το 2ο Γ.Ε.Λ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ με το ευρύ 68-18, ενώ την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, θα δώσει τον τρίτο αγώνα του ομίλου με τη φιλόδοξη ομάδα του 1ου Γ.Ε.Λ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ. Η ομάδα μας δείχνει ικανή φέτος, για να πετύχει κάτι καλό, αρκεί να παρουσιάζει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο, δηλαδή να παίζει συγκεντρωμένα, δυνατά, σοβαρά και πειθαρχημένα.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Χατζηκυριακίδης Δ., Δέμπης Α.,  Κωνσταντινίδης Γ., Καρασίμος Γ., Ψαρράς Ε., Γιαννακόπουλος Α., Βασιλείου Κ., Δελής Α., Χριστοδούλου Ν., Μπατσιούλας Α., Λαμπρινός Ι., Καραγιαννίδης Δ., Καρακουλάκης Α., Καλαϊτζής-Χήρας Γ.  και προπονητής: Ε. Χατζηκυριακίδης.