«Χρωματιστά ταξίδια στης θάλασσας τον ελικοειδή χρόνο»

Με τίτλο «Χρωματιστά ταξίδια στης θάλασσας τον ελικοειδή  χρόνο», η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτικοί και οι Συνεργάτες των  Εκπαιδευτηρίων  Φρυγανιώτη, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014, αποχαιρέτησαν τους Αποφοίτους του Σχολικού Έτους 2013- 2014.

Σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα εξελίχθηκε η επετειακή Αποφοίτηση των μαθητών της τρίτης Λυκείου. Η βραδιά έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους Απόφοιτους, τους Γονείς και τους καλεσμένους του Σχολείου μας. Το παρελθόν αναδύθηκε μέσα από μια μουσικοχορευτική διαδρομή και συνάντησε το παρόν με απώτερο στόχο όλα αυτά να μετατραπούν σε ένα λαμπερό μέλλον για τα παιδιά μας και το Σχολείο μας που κήρυξε την επίσημη έναρξη της έβδομης δεκαετίας του.

Συντελεστές αυτής της μουσικοχορευτικής αναδρομής και πρεσβευτές του παρελθόντος οι απόφοιτοι Γ. Λογοθέτης, Κ. Μπογιατζόγλου, η φίλη του Σχολείου Κ. Σιαμίδου. Εκπρόσωποι του παρόντος οι Απόφοιτοι του Σχολικού έτους 2013- 2014. Και άξιοι συνεχιστές του μέλλοντος η νεαρά Λύσσα Α. και ο νεαρός Τσιόγκας Π.

Η βραδιά έκλεισε με τη συνένωση σκέψεων, αναμνήσεων, δώρων και ευχών μαθητών και καθηγητών.

Οι δοξασίες που συντροφεύουν το ρόδι, το πέταλο, το τετράφυλλο τριφύλλι και την πυξίδα που πρόσφερε το Σχολείο στους Αποφοίτους ευχόμαστε να είναι πάντα αρωγοί σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα «Nα είναι πάντα σαν τον λίθο γεροί και σαν το ρόδι γεμάτοι.Καλό  σας ταξίδι ! »