Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της Στ΄ τάξης 2014.

Γέμισε χρώματα η σκηνή του Θεάτρου των Εκπαιδευτηρίων  μας στην  Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της Στ΄τάξης 2014. Τον Σεπτέμβριο του 2008 διέσχισαν το κατώφλι του Δημοτικού Σχολείου με μοναδικές αποσκευές την ξεγνοιασιά και την αθωότητα. Τον Ιούνιο του 2014 αφήνουνε πίσω τους το Δημοτικό Σχολείο με τις αποσκευές τους γεμάτες αυτή τη φορά. Γεμάτες γνώσεις, εμπειρίες, πολύτιμες σχέσεις. Γεμάτες αρχές και αξίες, στόχους και φιλοδοξίες. Μα κυρίως έχοντας αποκτήσει πίστη στις δυνάμεις τους, πατώντας γερά στα πόδια τους.

Μ΄ αυτή την αισιοδοξία και τη χαρά διάχυτη στο χώρο, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων μας.

Σε κλίμα φορτισμένο από πλήθος συναισθημάτων οι μαθητές και οι μαθήτριες αποχαιρέτησαν το Δημοτικό Σχολείο που τόσα χρόνια τους ζέσταινε στην αγκαλιά του και άνοιξαν πανιά για μεγαλύτερα λιμάνια.

Αξιοποιώντας τη σημειολογία των χρωμάτων και το συσχετισμό τους με τους ήχους των μουσικών οργάνων, οι απόφοιτοι μας ταξίδεψαν στο χρόνο, ανασύροντας μνήμες της παιδικής τους ηλικίας και μοιράστηκαν μαζί μας τις ανησυχίες και τα συναισθήματα τους.

Οι Απόφοιτοι ντύθηκαν στα χρώματα της αθωότητας ,της γνώσης ,του προσανατολισμού ,του ελεύθερου χρόνου ,των επιθυμιών, των ορίων ,της έντασης  αναζωπυρώνοντας και ξεδιπλώνοντας τις αισθήσεις και τα αισθήματα με ήχους που διέγειραν τη φαντασία και ταξίδεψαν τους θεατές στη μνήμη ,στο χώρο, στο χρόνο…

Μουσική και χρώματα πλημμύρισαν τη σκηνή του θεάτρου, παρασύροντας όλους, Γονείς ,Συγγενείς και εκπαιδευτικούς, σε μοναδικές στιγμές χαράς, γέλιου και συγκίνησης.

Όλοι μας ευχηθήκαμε από καρδιάς  Καλό ταξίδι και μια όμορφη διαδρομή  στα αγαπημένα μας παιδιά!!