Η P6wer στους Εθνικούς Τελικού!

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η ομάδα του Σχολείου μας P6wer θα βρεθεί στους Εθνικούς Τελικούς F1 inschools στις 02 και 03 Μαϊου 2014 στην Αθήνα.

Ύστερα από την πετυχημένη διοργάνωση της διεξαγωγής των Εθνικών Προκριματικών Αγώνων Βορείου Ελλάδος F1 inschools 2014, οι οποίοι διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, στην περιοχή Νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, οι επιτυχίες συνεχίστηκαν. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων P6wer” (http://p6wer.webs.com), αποτελούμενη από τους Λογοθέτη Δ., Βαλμά Γ., Μπουσίνη Κ., Φλωρίδου Ν., Γεωργούλη Α. και Κραγιοπούλου Α., προκρίθηκε στους Εθνικούς  Τελικούς  του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 inSchools  2014, που θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα, επιδιώκοντας να επαναλάβει την περσινή της διάκριση και να διεκδικήσει μια από τις τρεις θέσεις, που δίνουν το εισιτήριο εκπροσώπησης της Ελλάδας  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 in Schools 2014, που θα διενεργηθεί τον Νοέμβριο του 2014 στο Abu Dhabi, στο περιθώριο του Grand Prix της Formula 1. Συγχαίρουμε την ομάδα μας για τις ευχάριστες στιγμές που μας προσέφερε και για την πρόκρισή τους στους Εθνικούς Τελικούς, ευχόμενοι παράλληλα καλό κουράγιο με κάθε δυνατή επιτυχία. Καλή σας δύναμη. Σας  ευχαριστούμε!!

Η λίστα με τις ομάδες και τα Σχολεία που προκρίνονται στους Εθνικούς Τελικούς του διαγωνισμού F1 in Schools Ελλάδος 2014.

Σε παρένθεση είναι ο ταχύτερος καθαρός χρόνος του F1 μοντέλου κάθε ομάδας, που σημείωσε στους προκριματικούς αγώνες (Αυτόματης / Χειροκίνητης Εκκίνησης και Knock-out):

- S.POL1 / 1ο ΕΠΑΛ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (1.147 sec.)

- ESTheta / ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (1.175 sec.)

- P6wer / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (1.224 sec.)

- Gaia Racing / 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (1.229 sec.)

- Reset / ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ (1.271 sec.)

- Infinite Racing / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ (1.292 sec.)

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό F1inSchools Ελλάδος μπορείτε να βρείτε στο http://www.f1inschools.gr.

Ελληνικα