Πρωτιά των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Η πρώτη των πρώτων από τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη διέπρεψε στους
Γ΄ Διασχολικών αγώνων Ρητορικής τέχνης Γυμνασίων.

Έπεσε η αυλαία, την Κυριακή 6 Απριλίου, των Γ΄ Διασχολικών αγώνων ρητορικής τέχνης Γυμνασίων, που πραγματοποιήθηκαν στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, με τον πιο λαμπερό τρόπο για τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη. Η μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου Μανούκα Φ – Μ, μαγεύοντας το πλήθος και όλους τους διαγωνιζόμενους από τα 27 Γυμνάσια του νομού Θεσσαλονίκης, κατέλαβε την πρώτη θέση στο αγώνισμα των Δισσών Λόγων, ξετυλίγοντας τη δεινή της Ρητορική ικανότητα. Με μεθοδικότητα, θάρρος και παρρησία η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη παρέδωσε μαθήματα παραγωγής του «καλώς λέγειν», δηλαδή του λόγου, που χαρακτηρίζεται από γραμματική αρτιότητα, αισθητική ομορφιά και πρακτική αποτελεσματικότητα μέσα από την ισχύ της επιχειρηματολογίας.

Για το ίδιο αγώνισμα η ομάδα στην οποία συμμετείχε η Πατσούρα Μ. κατέλαβε την πέμπτη θέση και η ομάδα στην οποία συμμετείχε η Πεχλιβανίδου Α. κατέλαβε την έκτη θέση. Στο αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου η μαθήτρια  Τσιμπάνη Μ-Ε κατέλαβε την 26η θέση, η Γκόγκου Θ. κατέλαβε την  41η θέση και η Ρούσση Ε. κατέλαβε την 66η θέση σε σύνολο 80 συμμετεχόντων.

Όλες αυτές οι επιτυχίες δίνουν ταυτοχρόνως κουράγιο και δύναμη σε όλους εμάς τους Εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, να συνεχίσουμε την άρτια σε πληρότητα επιστημονική πολυσύνθετη προσπάθειά μας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας Παιδεία, για να καλλιεργούμε Πνευματικά, Μορφωτικά και Ηθικά τα παιδιά μας,  προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε μαθητή μας.