Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη…..στις Πρώτες θέσεις.

Καταπληκτική εμφάνιση έκαναν και οι πέντε ομάδες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, το Σάββατο 29 Μαρτίου, από τις εβδομήντα πέντε που συμμετείχαν  στον τελικό του Young BusinessTalents 2014, στο γήπεδο του ΜΕΤΣ, στην Αθήνα.

Η ομάδα των SEGABUSSINESS που αποτελούνταν από τους Τερζή Ε., Κραγιοπούλου Α. , Πλωμαρίτη Σ. και Κωνσταντινίδη  Γ. βραβεύτηκε ως πρώτη στον όμιλό της κερδίζοντας το βραβείο των 240 ευρώ.

Οι επιτυχίες, όμως, δεν σταμάτησαν σ΄ αυτό μόνο το διαγωνιστικό μέρος. Πιο συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο, την πρώτη θέση στον όμιλό τους κατέλαβε η ομάδα μας GEODEP, αποτελούμενη από τις Κρητικοπούλου Σ., Χρονοπούλου Γ., Τζιτζιμίκα Μ. και Μιναρετζή Δ. και η ομάδα JELLYBEARS από τους Καραγκιόζη Α., Χατζηκυριακίδη Δ., Γεωργούλη Α., Καρασίμο Ι.,  ενώ οι TRANS4MERS με τους  Σαούλια Χ, Δημητροκόπουλο Σ. και Δαμιανίδου Ο. κατέλαβαν  την τρίτη θέση και οι SEGABUSSINESS με τους Τερζή Ε., Κραγιοπούλου Α., Πλωμαρίτη Σ. και Κωνσταντινίδη  Γ. καθώς και οι MED_IN με τους  Χαριτίδη Α., Δέμπη Α. και Ψαρρά Ε. έμειναν στην πέμπτη θέση. Στο δεύτερο επιχειρηματικό σχέδιο πέρασαν στη δεύτερη θέση, οι ομάδες των GEODEP και των  JELLYBEARS, στην τρίτηοι SEGABUSSINESS και στην πέμπτη οι TRANS4MERS μαζί με την ομάδα των  MED_IN.

Το τελευταίο επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο έφερε και την τελική κατάταξη στους ομίλους έκλεισε με τις παρακάτω θέσεις για τις ομάδες μας.

SEGABUSSINESS
Τερζή E.,Κραγιοπούλου A.,Πλωμαρίτης Σ.,ΚωνσταντινίδηςΓ.,1η θέση στην S01
GEODEP
Κρητικοπούλου Σ.,Χρονοπούλου Γ., Τζιτζιμίκα Μ.,  2η θέση  στην S01
JELLYBEARS
Χατζηκυριακίδης Δ.,Γεωργούλης Α.,Καρασίμος Ι., Καραγκιόζη Α. 2η θέση  στην S12

 

TRANS4MERS

Δημητρόπουλος-Σιταράς Σ.,Δαμιανίδου Ο.,Σαούλια Χ., 5η θέση  στην S03

MED_IN

Χαριτίδης Α.,Δέμπης Α.,Ψαρράς Ε.   5η θέση  στην S06.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός Young Business Talents 2014 ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013  με 350 ομάδες από όλη την Ελληνική επικράτεια,  εκ των οποίων οι 75 πέρασαν στον τελικό.  Οι 75 ομάδες, κατανεμημένες σε 15 ομίλους, αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε 3 διαφορετικά επιχειρηματικά σχέδια.