¨Στηρίζουν το έργο της Στοργής¨

Πιστοί στην ιδέα ότι μια πραγματική κοινωνία πολιτών επιτυγχάνεται μόνο μέσα από την ευαισθητοποίηση, την αγάπη, τον ανθρώπινο χαρακτήρα, την ψυχική προσφορά και τον σεβασμό για τον άνθρωπο, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη συνεχίζοντας τις φιλανθρωπικές δράσεις στηρίζουν το Αιματολογικό Κέντρο «ΣΤΟΡΓΗ», στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», έχοντας ως Σκοπό να βοηθήσουν με κοινωνική ευαισθησία όσο πιο αποτελεσματικά μπορούν τα καρκινοπαθή παιδιά της Θεσσαλονίκης, οπλίζοντάς τα με δύναμη και αισιοδοξία για τη ζωή.

Οι μαθητές δώρισαν εκατοντάδες λογοτεχνικά βιβλία, τα οποία  πρόσφεραν, ως ένδειξη αγάπης, με ευχές γεμάτες ελπίδα, αγάπη, μηνύματα αυθόρμητα με χιούμορ και φαντασία. Τα έγραψαν με στοργή οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στα βιβλία που διάλεξαν ένα-ένα, τ΄ αγόρασαν με το χαρτζιλίκι τους από τα βιβλιοπωλεία ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ και τα παρέδωσαν στη βιβλιοθήκη στον ξενώνα του συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών παιδιών ¨ΣΤΟΡΓΗ¨ στην Καλαμαριά με ενυπόγραφη αφιέρωση.

Στόχος με τις αφιερώσεις τους να απαλύνουν τον πόνο και να δώσουν κουράγιο στα άρρωστα παιδιά που θα φιλοξενηθούν. Να θυμούνται οι μικροί ασθενείς, ξεφυλλίζοντας κάθε βιβλίο, ότι κάποια άλλα παιδιά βρίσκονται δίπλα τους.

Η πρόεδρος της Στοργής κ. Τίμη Μπακατσέλου ιδιαίτερα συγκινημένη ευχαρίστησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους.