¨Δώσε Αίμα – Σώσε μια Ζωή¨!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Γυμνάσιο–Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων μας,την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 στις 10.00 – 12.00.

Με το σύνθημα ότι η αιμοδοσία καλύπτει τις ανάγκες των συνανθρώπων και χαρίζει υγεία στον οργανισμό μας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία, για την ενίσχυση της Τράπεζας αίματος των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων. Η εθελοντική αιμοδοσία διεξήχθη από τις 10 π.μ. έως τις 12 μ.μ., με τη μαζική συμμετοχή του Εκπαιδευτικού, του Διοικητικού προσωπικού και των Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών να επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το σύνθημα αλληλεγγύης «Συμμετέχoυμε, Δίνουμε αίμα-Σώζουμε Ζωές» στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Παράλληλα στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, έγινε ενημέρωση για το αίμα και την αναγκαιότητα της Αιμοδοσίας από τον καθηγητή Βιολογίας κ. Δ Κοτρόπουλο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εκπαιδευτικούς-Συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων και ιδιαίτερα τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών μας,για την ανιδιοτελή προσφορά τους και την τεράστια ανθρωπιά που επέδειξαν, συμμετέχοντας δυναμικά στην εθελοντική αιμοδοσία.Με την πράξη εθελοντισμού αυτή,έδωσαν αίμα .προσφέροντας ζωή και ακόμη περισσότερη βοήθεια σε συνανθρώπους μας που πραγματικά την χρειάζονται.

Η Αιμοδοσία είναι μια ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής.