1η Πανελλήνια Θέση στον Διαγωνισμό eChemTest®.

Ημερίδες γυμνασίου, λογότυπο των εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη

Στον Ευρωπαϊκό Ηλεκτρονικό Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας eChemTest®, η μαθήτρια της β΄Λυκείου Καρβουνοπούλου Μ. βρίσκεται  στην πρώτη  θέση στην Πανελλήνια κατάταξη με ποσοστό επιτυχίας   100%.

To eChemTest® είναι ένας πρωτοποριακός ηλεκτρονικός διαγωνισμός   (Internet-based platform) με ψηφιακές ερωτήσεις που αναπτύχθηκαν από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Χημείας και στοχεύει στην αποτίμηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε θέματα χημείας. Στο Δίκτυο αυτό συμμετέχουν πανεπιστήμια 30 Ευρωπαϊκών χωρών και από την Ελλάδα όλα τα πανεπιστημιακά τμήματα Χημείας. Για το eChemTest® υπάρχουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://echemtc.eu και στους υπερσυνδέσμους της.

Στον  Ευρωπαϊκό Ηλεκτρονικό  Μαθητικό  Διαγωνισμό  Χημείας  eChemTest®, η μαθήτρια της β΄λυκείου Καρβουνοπούλου Μ.  των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, βρίσκεται  στην πρώτη  θέση στην Πανελλήνια κατάταξη με ποσοστό επιτυχίας   100%.

Οι υπόλοιποι  μαθητές μας στο διαγωνισμό αυτό διακρίθηκαν με υψηλά ποσοστά επιτυχίας:Τζανής Δ., Γεωργούλης Α., Σαούλια Χρ., Κραγιοπούλου Α., Νερσέσοβα, Τζιτζιμίκα Μ.,  Φελέκη Ά. .

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας που είναι εξεταστικό κέντρο και φιλοξένησε μαθητές από την κεντρική Μακεδονία.

Υπεύθυνη καθηγήτρια κ.Παρισοπούλου Ε.