Μαθητικοί Αγώνες 2011-2012.

Ημερίδες γυμνασίου, λογότυπο των εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη

Αγώνες καλαθοσφαίρισης: Το Σχολείο μας συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στο σχολικό πρωτάθλημα Δ.Θεσσαλονίκης Basketball Λυκείων αγοριών στη Β΄ φάση. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από 15/11 έως 9/12 στο γήπεδο Αμπελοκήπων. Η σχολική ομάδα Basketball αγοριών του Λυκείου μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα αυτό με απολογισμό 2 νίκες και μια ήττα στον όμιλό του.  Υπεύθυνος καθηγητής: κ. Χατζηκυριακίδης Ε.

Για άλλη μια χρονιά το Σχολείο μας συμμετείχε στο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων Basketball κοριτσιών που πραγματοποιήθηκε από 11/11/2011 έως 24/4/12.
Κατέλαβε την 1η θέση στη Β΄ φάση στους νομαρχιακούς αγώνες της Δυτ. Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια προκρίθηκε στην Γ΄ φάση και στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μετά από μια σειρά από αγώνες νοκ-αουτ με αντιπάλους από το Κιλκίς, την Καβάλα, την Ξάνθη και το Αγρίνιο σε γήπεδα της Καβάλας, της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων. Στην τελική φάση του  πρωταθλήματος κατέλαβε την 3η Πανελλήνια θέση με νίκη, επικρατώντας του Ενιαίου Λυκείου της Κω 62-35, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 24-04-2012. Με την Τσίτσου Γ, Σταμπή Σ, Κουλουμπή Κ, Τερζοπούλου Α, Μασούρα Κ, Ούτσιου Α, Πάτσιου Β, Μπογιατζόγλου Κ. Πριμοδοτούνται με 7%, επί των μωρίων που θα πετύχουν – σημειώσουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, για οποιαδήποτε σχολή και 10% για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ( Γυμναστικές Ακαδημίες).  Υπεύθυνος καθηγητής: κ. Χατζηκυριακίδης Ε.