Επίσκεψη στο κτήμα Παρούση στα Βασιλικά! (2015)

Την Πέμπτη 04/06/2015 τα δύο τμήματα της Γ΄ τάξης και την Παρασκευή 05-06-2015 οι μαθητές της Ε΄ τάξης Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας πραγματοποίησαν την Περιβαλλοντική τους εξόρμηση στη φύση στο πλαίσιο της 21ης Πράσινης Εβδομάδας. Επισκέφθηκαν τη περιοχή του φράγματος Σουρωτής-Βασιλικών που τροφοδοτεί με νερό την πλούσια and παραγωγική κοιλάδα και το πολύ καλά οργανωμένο κτήμα Παρούση, στην περιοχή των Βασιλικών.

Τα παιδιά ξεκίνησαν γεμάτα κέφι και θετική διάθεση από το Δημοτικό Σχολείο και μετά από μια απολαυστική διαδρομή, φτάσανε στο καταπράσινο περιβάλλον του κτήματος Παρούση. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις and the παιδική χαρά ικανοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη των παιδιών για παιχνίδι, άθληση  και χαλάρωση. Όλα τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν, χάρηκαν τη φύση και γέμισαν όμορφες εικόνες.

Το μεσημεράκι αποχαιρέτησαν τον  οργανωμένο πολυχώρο αναψυχής and αθλητικών δραστηριοτήτων of «κτήματος Παρούση» με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση πως θα το ξαναεπισκεφθούμε.