Με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας και συγκίνησης ο εορτασμός της εθνικής επετείου του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας και συγκίνησης, το Σχολείο μας τίμησε την επέτειο της Επανάστασης του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Η σχολική μας γιορτή, την οποία παρακολούθησε το σύνολο των μαθητών, των εκπαιδευτικών καθώς και πολλοί γονείς, ήταν ένας φόρος τιμής στους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας.

 Οι μαθητές μας, με εξαιρετικές ερμηνείες και παραδοσιακές ενδυμασίες, μας μετέφεραν στο κλίμα της εποχής, ζωντανεύοντας στιγμές από την καθημερινότητα και τον αγώνα των προγόνων μας.

 Ιδιαίτερη στιγμή της γιορτής ήταν η αφιερωματική παρουσίαση για την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου. Μέσα από τη δραματική εξιστόρηση των γεγονότων αναδείχθηκε το μεγαλείο της θυσίας των «Ελεύθερων Πολιορκημένων».

 Η γιορτή κορυφώθηκε με τους  μαθητές  να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.

Η γιορτή μας ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης και υπερηφάνειας. Τέτοιες εκδηλώσεις δεν αποτελούν απλώς μια αναδρομή στο παρελθόν, αλλά μια υπενθύμιση των αξιών της ελευθερίας και της αλληλεγγύης που οφείλουμε να διαφυλάξουμε.