Πώς είναι να είναι κανείς παιδί;

Tην Πέμπτη 25 Μαΐου, η of the Third grade of Middle School των Εκπαιδευτηρίων μας, παρουσίασε τη Θεατρική Παράσταση «Φρουτοπία» του Ε. Τριβιζά, στο πλαίσιο του Free Festival προγράμματος των Εκπαιδευτηρίων μας! Λίγο πριν το τέλος του σχολικού έτους η of the Third grade of Middle School των Εκπαιδευτηρίων μας παρουσίασε τη Θεατρική Παράσταση «Φρουτοπία» του Ε. Τριβιζά, σε διασκευή της Μουσικού του Σχολείου μας, Β. Χατζηαλεξίου.

Όλοι οι μαθητές της of the Third grade of Middle School με απόλυτη επιτυχία και ενθουσιασμό μας θύμισαν πως είναι να είναι κανείς παιδί , ποιες είναι οι αξίες της παιδικότητάς και πως δεν πρέπει ποτέ να τις λησμονούμε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, για την ουσιαστική συνεργασία τους και τον πηγαίο ενθουσιασμό τους.