Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας,επισκέπτονται μαζί με τους καθηγητές τους διάφορους Πολιτιστικούς χώρους, Θέατρα, Μουσεία, Πινακοθήκες κ.ά.
Διοργανώνουν και συμμετέχουν σε Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες με στόχο πάντα την Πολιτιστική και Πνευματική τους καλλιέργεια.

Παρακολούθηση Συναυλιών της Κρατικής Ορχήστρας στο Ράδιο Σίτυ και στο Μέγαρο Μουσικής. Επίσκεψη στο Τελλόγλειο Ίδρυμα με θέμα "τα επαγγέλματα του χθες... που χάνονται", "Τα μυστικά του Πικάσσο", "Η Θεσσαλονίκη εκπέμπει...", "Ελλάδα και Τεχνολογία", ο Miro της Μαγιόρκα κ.α.
Επίσκεψη στη Σχολή Τυφλών. Επίσκεψη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων "ο Αρχοντοχωριάτης" κ.α. και της συναυλίας "Η Ιστορία των Κρουστών". Επίσκεψη στο Πλανητάριο της Θεσσαλονίκης, στα Οινοποιεία Τσάνταλη και στο κτήμα Γεροβασιλείου, στην Coca-Cola της Θεσσαλονίκης, στα Κλωστήρια Ναούσης, στο Γυάλινο Κόσμο και Βιτρώ στη Χαλκηδόνα κ.ά. Επίσης στη Βουλή των Ελλήνων, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στο Πλανητάριο της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας κ.ά.