Νηπιαγωγείου

Η συμμετοχή των παιδιών του Νηπιαγωγείου σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης μας μεεκπαιδευτικές επισκέψεις σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, πινακοθήκες, ξεναγήσεις σε βυζαντινά μνημεία, εκκλησίες τους καλλιεργείσυναισθήματα αγάπης προς την Τέχνη, τη λαϊκή μας παράδοση, την Ιστορία μας, σεβασμό της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τη διεύρυνση των γνώσεών τους, των εμπειριών τους και είναι απαραίτητο να δώσουμε την αποφασιστική σημασία που πρέπει για τηνολοκλήρωση του Ανθρώπου.

Την πρώτη επαφή με το ηρωικό έπος της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας ¨ΟΔΥΣΣΕΙΑ¨ είχαν σήμερα οι μαθητές των Νηπιαγωγείων μας.

Στο πλαίσιο της «Μελέτης Περιβάλλοντος» και με αφορμή το θέμα:«Τα Ζώα του Αγροκτήματος» τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας επισκέφτηκαν Αγρόκτημα Οικολογικής Γεωργίας.

Οι μαθητές των Νηπιαγωγείων μας αξιοποίησαν δημιουργικά τον χρόνο τους και ανακάλυψαν ότι οι Φυσικές Επιστήμες μπορούν να είναι ευχάριστες και ψυχαγωγικές, σαν παιχνίδι!

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου , οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό της ¨ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ¨.

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των μικρών Νηπίων στο γειτονικό μας Φούρνο και ολοκληρώθηκαν οι δράσεις μας για το Σχέδιο εργασίας.

Με αφορμή την 13η Οκτωβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρα Μείωσης Φυσικών Καταστροφών εκπονήθηκε  πρόγραμμα ενημέρωσης για το φαινόμενο του Σεισμού.

| Εγγραφές 1 έως 6 από 61 | Επόμενη » 12345 »|

Μοιραστειτε το