Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός «Καγκουρό».

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη συμμετέχουν στο Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «ΚΑΓΚΟΥΡΟ» ως επίσημο Κέντρο Εξετάσεων. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 09:00 το πρωί στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ των Εκπαιδευτηρίων μας, (περιοχή Νοσοκομείο Παπαγεωργίου)Oι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν το αργότερο ως τις 8;30 π.μ. Η διάρκειά του θα είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.

Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές!

 

Ο διαγωνισμός «Καγκουρό» είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός διαγωνισμός στον κόσμο, με συμμετοχή 6,5 εκατομμυρίων μαθητών από 70 χώρες.

Τα Mαθηματικά καλλιεργούν την σκέψη και φέρνουν πνευματική ικανοποίηση, δεν πρέπει να απευθύνονται μόνο σε λίγους άλλα σε όλους. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές από την Β΄ Δημοτικού μέχρι την Γ΄ Λυκείου, ανεξάρτητα από τον τύπο ή τη μορφή του Σχολείου τους (Δημόσιο, Ιδιωτικό, κλπ). Τα θέματα στα οποία διαγωνίζονται δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις Μαθηματικών και δεν απευθύνονται μόνο σε μαθητές με ιδιαίτερη κλίση στα μαθηματικά. Ο κοινός νους, η καθαρή σκέψη και η αγάπη για τα Μαθηματικά είναι αρκετά εφόδια για να αντιμετωπίσει κανείς τα θέματα του διαγωνισμού (παλαιότερα θέματα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.kangaroo.gr). Όλοι οι μαθητές που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό λαμβάνουν δώρα με ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο και μια βεβαίωση συμμετοχής, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους.

Για εγγραφή στο διαγωνισμό απαιτείται συνδρομή 12,5 ευρώ. Το ποσό αυτό καταβάλλεται στην ¨ΚΑΓΚΟΥΡΟ¨ και καλύπτει τα έξοδα των εξετάσεων, τα δώρα που παίρνουν όλοι οι συμμετέχοντες και τα βραβεία των διακριθέντων. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310.692940 κ. Μ. Μιτζάλη

Μοιραστειτε το