Μαθητικοί Αγώνες

Οι μαθητές του Γυμνασίου - Λυκείου συμμετέχουν και διακρίνονται σε διάφορα πρωταθλήματα, επίσημους σχολικούς αγώνες, αθλητικές διοργανώσεις του Υπουργείου Παιδείας και αθλητικών φορέων όπου μέσα από αυτές κατανοούν τη σημασία της ευγενούς άμιλλας, του συναγωνισμού και βιώνουν την αξία του αθλητικού πνεύματος και της ομαδικότητας.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η μαθήτριά μας Α. Αβραμίδου της α΄Λυκείου, στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Α' Εθνικής.

Tη 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, τίμησαν τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη με Αθλητικές δράσεις και πολλές δραστηριότητες.  

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν οι Αθλητικές Δραστηριότητες, στο πλαίσιο της 2ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Ξεκινάμε δυναμικά την καινούργια σχολική χρονιά με επιτυχίες των μαθητών μας !!!

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία του μαθητή της  Γ΄ Γυμνασίου Υψηλάντη Π. του Σχολείου μας, που κατέλαβε στον τελικό του αγωνίσματος  Κωπηλασίας τη 2η ( Δεύτερη θέση ).

Άλλη μια μεγάλη διάκριση για τον χρυσό μαθητή μας Υψηλάντη Π.,της Γ΄Γυμνασίου ,που αγωνίσθηκε σκληρά στους Διασυλλογικούς αγώνες Κωπηλασίας,

| Εγγραφές 1 έως 6 από 37 | Επόμενη » 12345 »|

Μοιραστειτε το