Γυμνασίου - Λυκείου

Οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, οι Εκπαιδευτικές Επισκέψεις αποτελούν πηγή εμπειριών, γνώσεων και ερεθισμάτων για έρευνα και διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων των μαθητών μας.

Διοργανώνονται επισκέψεις σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς χώρους, Εκθέσεις, Πινακοθήκες, Βιομηχανίες, Παρουσιάσεις Βιβλίων, Καλλιτεχνικών Εργων, επισκέψεις σε Πανεπιστήμια και διάφορους οργανισμούς (Οινοποιεία, Coca -Cola ...κ.α.), στο Τελλόγλειο Ίδρυμα, στο Μέγαρο Μουσικής, στο Πλανητάριο, στα Κλωστήρια Ναούσης, στο Γυάλινο κόσμο στη Χαλκηδόνα, στην ΕΤ3, στη Βουλή των Ελλήνων, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κ.ά.

Μέσα από τις Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Σχολείου μας ενισχύεται η διδασκαλία, η πνευματική ανάπτυξη, η δημιουργική έκφραση και εισάγεται η βιωματική μάθηση και γενικότερα επιτυγχάνεται η ευαισθητοποίησή τους σε διάφορα θέματα.

 

Οι μαθητές μας βρέθηκαν στο ομαδικό ταξίδι της " Οδύσσειας", από την Πειραματική Σκηνή της "Tέχνης".

Tην Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015,oι μαθητές της  γ΄ Λυκείου, παρουσίασαν με εξαιρετική επιτυχία την καθιερωμένη θεατρική παράσταση, με τίτλο «Το Όνειρο του Δωδεκάμερου» του Γιώργου Θεοτοκά.

Ολοκληρώθηκαν και φέτος οι Εθελοντικές ενέργειες της  Προσφορά Αγάπης των μαθητών του Σχολείου μας!

Με Χριστουγεννιάτικη λαμπρότητα τελέστηκε ο εκκλησιασμός των μαθητών του Σχολείου μας.

Την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τίμησαν οι μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου μας.

Οι εκλογές των μαθητικών κοινοτήτων και του δεκαπενταμελούς Συμβουλίου διενεργήθηκαν την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, με σκοπό να συμμετέχουν ενεργά στη ζωή και στη λειτουργία του Σχολείου.

| Εγγραφές 1 έως 6 από 89 | Επόμενη » 12345 »|

Μοιραστειτε το